Какъв бонус носи в betano.bg регистация на нова сметка

https://svobodnoslovo.eu/sport/kakav-bonus-nosi-v-betanobg-registaciya-na-nova-smetka/116151 SvobodnoSlovo.eu
Какъв бонус носи в betano.bg регистация на нова сметка

За всеки хазартен играч е ясно, че преди да имате възможност да започнете да печелите от залози в платформата на даден хазартен оператор, ще трябва да си наптравите регистрация. Тази процедура е позната и не би трябвало да предизвика кой знае колко затруднения. Особено изгодно изглежда да направите betano.bg регистрация, която оттам насетне да ви послужи за различните възможности за игра в рамките на разделите за спорт и казино. За всеки бетинг играч е важно какъв бонус го чака, след като е направил своята регистрация. По тази тема може да се каже много, като тя ще бъде засегната в следващите редове подробно.

Какво ви трябва за регистрация в Бетано?

Създаването на профил в рамките на сайта на Betano.bg не е никак сложно като концепция и прилича почти на 100% с това, което навярно сте виждали и по много различни сайтове за гемблинг услуги. Необходимо е да създадете потребителско име и парола, чрез които ще може да влизате в своя профил всеки път, в който желаете да играете. Отделно от това ще е необходимо и да въведете някои други данни.

Тук става въпрос за лични характеристики, които са заложени във вашата лична карта. Трябва да впишете своите имена, ЕГН, пол, както и някои други неща като постоянен адрес, пощенски код и прочие. Това не би трябвало да ви отнеме прекалено много време и усилия. Оттам насетне трябва да завършите регистрацията и ще получите на въведения от вас мейл съобщение за активация. Затова е важно да сте внимателни при вписването на вашия мейл. Остана да се погрижите и за верификацията, която ще бъде приключена с представянето на двуостранно снимана лична карта, за да бъдат сверени вашите данни.

Стартов бонус за спорт в Betano.bg

Продължаваме с началния бонус, който е много важен за всеки играч, а и е едно от първите неща, които ще види при влизането си в платформата на Бетано БГ. За останалите предложения на компанията вижте линкът, тъй като те също си заслужават максимално. Нормално е компанията да се постарае да направи отлично първо впечатление, като офертата от 100% бонус до 300 лева навярно ще отговори на очакванията и предпочитанията на повечето потребители.

От вас зависи изцяло дали ще пожелаете да го усвоите и да разиграете сбора от сумата на бонуса и депозита. За да получите някакъв бонус трябва да инвестирате поне 10 лева собствени средства в акаунта си. След това е необходимо да спазите и съответните условия, поставени от компанията за разиграване на офертата, преди да може да теглите печалби. Това включва да избирате мачове с минимум 1.50 коефициент, независимо дали говорим за индивидуални залози, или колонки. Също така, трябва да превъртите сумата цели 5 пъти, което може в известна степен да ви затрудни.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.