Кога Сираков ще предаде акциите на Левски?

https://svobodnoslovo.eu/sport/koga-sirakov-shte-predade-akciite-na-levski/124112 SvobodnoSlovo.eu
Кога Сираков ще предаде акциите на Левски?

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева коментира случващото се в Левски. Тя разкри кога нейният съпруг Наско Сираков ще даде акциите на клуба.

През последните седмици има сериозен натиск от няколко фенски организации, които са недоволни от неговото управление. Те настояват голмайстор №1 в историята на „сините“ да депозира акциите си и да свика Общо събрание за избор на ново ръководство.

„Наско ще се раздели с акциите, когато е сигурен и спокоен, че ще бъдат на място, което е добро за Левски. Всичко, което е казал Наско до този момент, а той направи и много точно коледно обръщение до левскарите, е истината и верният път за клуба. Заявих, че феновете трябва да го пазят, защото е много специален за Левски“, заяви Раева в предаването "Тази сутрин".

fakti.bg

1 Коментара

Наско

преди 4 месеца

Няма да ги предавам, ща ги Продам, ма!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.