Привикаха Борислав Михайлов в Народното събрание

https://svobodnoslovo.eu/sport/privikaha-borislav-mihaylov-v-narodnoto-sabranie/121126 SvobodnoSlovo.eu
Привикаха Борислав Михайлов в Народното събрание

На заседанието на Комисията за младежта и спорта в Народното събрание бе взето решение през следващата седмица да бъдат извикани президентът на БФС Борислав Михайлов, а също и представители на МВР.

Това стана по предложение на депутатката от ПП-ДБ Кристина Петкова.

,,Искам на следващото заседание на комисията да стане ясно какви са мотивите и кое е наложило искането за мач при "закрити врати" срещу Унгария, заяви народния представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Тогава трябва да се изясни дали в БФС и МВР са имали данни освен за протест на феновете и за готвени евентуални ексцесии от тяхна страна. Включително нахлуване на терена, издигане на забранени от УЕФА плакати и други действия, които биха имали тежки последствия за националния отбор и родния футбол като цяло. Депутатите желаят да разберат и дали има данни кой стои зад евентуална такава подготовка.

https://eurocom.bg/

1 Коментара

Иван Пеев

преди 5 месеца

Няколко полу футболисти в БФС отчаятно се мъчат да спасят футболната си репутация. Отдавна страната ни има по-добри вратари от семейство Михайлови, отдавна има по-добри футболисти от Данчо Лечков, Емил Костадинов, та дори и от Христо Стоичков. Но течи играчи не бива да видят "бял свят", т.е. световни и европейски първенства, защото "боговете" ги е страх. Това е истината. Време е да "погребем" отбор '94. Лека му пръст и да гледаг футбол само от телевизионния екран, без да приказват. Бог да ги прости!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.