Промяна не може да има, докато Борислав Михайлов и този състав на БФС са начело

https://svobodnoslovo.eu/sport/promyana-ne-mozhe-da-ima-dokato-borislav-mihaylov-i-tozi-sastav-na-bfs-sa-nachelo/53943 SvobodnoSlovo.eu
Промяна не може да има, докато Борислав Михайлов и този състав на БФС са начело

Кризата у нас е системна, за това и решението трябва да бъде системно - или смяна на Системата. Между Борислав Михайлов, Бойко Борисов и Иван Гешев има едно нещо общо - те са продукт на тази прогнила Система, в която се награждава посредственоста в името на лични или групови интереси, а обществения интерес е в калта.

Пленен БФС ражда запъртъчета и последно място в Европа. Точно както сме на последно място по развитие и перспективи в ЕС.

Продължават опитите на корумпетата от БФС да продадат някаква версия на надежда - последната е с чужд треньор. И поредната катастрофа. И той ще ви обясни със спортно-технически термини причината за поредния провал, но няма да назове слона в стаята - ръководството на БФС и Системата.- Защото проблемът е системен, а те търсят ПиАр вариант, да подменят и проблема и решението му. Хазартът и футболът са свързани - върви хазартът, футболът катастрофира. Защото в нашите отбори за да има зрелища се наемат чужденци, които са по-добри за едни и същи пари от българските играчи. А това е така, защото корумпетата от БФС са направили система, която не награждава добрите, можещи, трудолюбивите, а тези, които си плащат - на треньор, на началник, на съдия. И младите футболисти не могат да се развият като конкурентни на своите връстници в ЕС играчи, а се задоволяват с дискотеки и чалга.

Промяна не може да има, докато Борислав Михайлов и този състав на БФС са начело.

По същия начин е българската политика - в нея тържествуват другият Борислав Михайлов - този в политиката, наречен Борисов. И той работи с прекупването на играчи - вижте как купи СДС, най-големите му остриета за прекупени. Но за да бъде на власт, създава правила, които блокират възможностите за политическа конкуренция, точно както Борислав Михайлов блокира възможността за конкуренция в БФС и за смяната му.

Гешев е същият тип.

Докато не отпушим възможността на Системата да се променя, да се усъвършенства, да дава възможност за смяна по върховете, ще тънем в това блато - в което надеждата ражда отчаяние и емиграция - или навън или навътре.

Борислав Михайлов купува избори, Борисов купува избори, Гешев чрез пари и страх купува прокурори и магистрати - и пази всички.

До следващия мач в който ще се радваме на някакво реми някъде и Борислав Михайлов ще ви обясни, че този път сме на прав път..

Помислете скоро ще се навършат 30 години от лятото на 1994 година - от времето, когато за последен път се радвахме на нещо във футгбола - но това не беше продукт на Прехода и на мутрите, а на наследството - в което за пръв път пред можещите беше дадена възможност да играят на европейската сцена, за да представляват националния отбор успешно. Така е и в политиката - трябват ви европейски политици за да имаме добър национален отбор.

Ilian Vassilev

3 Коментара

Бродяга

преди 1 година

Илиян Василев, 6 години посланик на България в Москва, е творение на „Държавна сигурност” с псевдоним „Сашо”. До тук нищо лошо! Циничното е, когато такива "демократи" се изкарват стожери на истината, почтеността и справедливостта. Агент Сашо твърди - "Така е и в политиката - трябват ви европейски политици за да имаме добър национален отбор." Не Сашо, нам са необходими не евроджендърски "политици", а наши, родни политици-патриоти, за които не НАТО, не САЩ, не ЕС или Украйна, а интересите на България и българските граждани са над ВСИЧКО!!!

Коментирай

Бродяга

преди 1 година

Василев, Сашо, защо не си остана верен на Партията и ДС?!.....

Коментирай

фен

преди 1 година

Перуци, нема се даваш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.