Търговският регистър отказа да впише покана за извънредния конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ)

https://svobodnoslovo.eu/sport/targovskiyat-registar-otkaza-da-vpishe-pokana-za-izvanredniya-kongres-na-bfs-dokument/124896 SvobodnoSlovo.eu
Търговският регистър отказа да впише покана за извънредния конгрес на БФС (ДОКУМЕНТ)

Търговският регистър отказа да впише покана за извънредния конгрес на Българския футболен съюз (БФС). Адвокатът по спортно право Георги Градев обяви във Facebook новината. 

По информация на dsport малко преди 17:00 часа е получен окончателен отказ от Търговския регистър. Сега или БФС ще продължи да подава непълни документи, или Михаил Касабов трябва да бъде вписан като президент на Българския футболен съюз, след което да свика правилния Изпълком, който да свика изборния Конгрес. Това трябва да се случи най-късно до 13-ти февруари, иначе няма как да бъде проведен Конгрес на 15-ти март.

За да се впише поканата, са необходими 72 часа, като това може да се случи три пъти до 13-ти февруари.

Ето какво написа Градев: “Търговският регистър отказа да впише поканата за Конгреса на БФС на 15 март 2024

BREAKING: Търговският регистър отказа да впише поканата за Конгреса на БФС на 15 март 2024 г.

Може да бъде изображение с квитанция за билет, отпечатък, карта и текстово съобщение

Може да бъде изображение с текстово съобщение

trud.bg

2 Коментара

Борис

преди 3 месеца

Абе идиоти нещастни!Що се не хванете за рЪце и се не удавите всите у Дунава!Ебахте -без извинение- БГ-футбол и сега се чудите как да го дооглозгате!БОКЛУЦИ СКАПАНИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.