Тити нападна шеф в Левски и обяви: Ние сме престъпници! Едно е Наско да ходи на срещи, а друго Мунчо

https://svobodnoslovo.eu/sport/titi-napadna-shef-v-levski-i-obyavi-nie-sme-prestapnici-edno-e-nasko-da-hodi-na-sreshti-a-drugo-muncho/53661 SvobodnoSlovo.eu
Тити нападна шеф в Левски и обяви: Ние сме престъпници! Едно е Наско да ходи на срещи, а друго Мунчо

Истината винаги е една, но в Левски се пречупва през призмата на различни личности. Това обяви бившият член на Надзорния съвет на "сините" Константин Папазов пред БНТ.

Той дори се нахвърли на Петър Ганев, който все още е част от същото звено на клубната управа.

Тити го обвини, че разправя неистини, каквато е тази, че Ивайло Ивков не бил канен да присъства на срещата на Наско Сираков с шефовете на НАП.

"Наско кани Ивков и експерт финансист. Иво Ивков казва: "аз няма да ходя заради човека от палмите". После излиза, че той не бил канен. Когато някой се почувства обиден - си тръгва. Няма да се вменяват неистити. Лили Иванова ни се чуди как разпиляваме такава огромна любов. Ние сме престъпници!", заяви Папазов.

Най-лесно на този свят се казва истината. Има две огромни и силни фигури в Левски - Наско Сираков и Мъри. В историята на Левски най-авторитетното живо име, най-обединяващото, е това на Наско Сираков. Замисляте ли се колко голям риск е да се захванеш с подобно нещо? Едно е да отидат Наско и Тити на среща, друго е Мунчо от "Под Игото. Съдбата е отредила Наско и Мъри да спасяват Левски", завърши Папазов.

fakti.bg

3 Коментара

Зелена брада

преди 2 месеца

Тити, ревльо ити стана дупелизец на Наско Раев! "Има две огромни и силни фигури в Левски - Наско Сираков и Мъри." Ти нормален ли си?! Насо старозаголския селяк-рогоносец и Мърлю-Кауня "силни фигури"?!

Коментирай

Стоянов

преди 2 месеца

ТититУ,мърИтУ и Сираков са най големите гробокопачи в Левски, спасители в отбор пред фалит си раздават огромни заплати на средно европейско ниво.Лъжат безогледно феновете за състоянието на клуба.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.