Алек Болдуин се срина тотално

Запознати твърдят, че отново се е пропил след 30-годишно въздържание

https://svobodnoslovo.eu/svyat/alek-bolduin-se-srina-totalno/112024 SvobodnoSlovo.eu
Алек Болдуин се срина тотално

Запознати твърдят, че отново се е пропил след 30-годишно въздържание

65-годишният холивудски актьор не само изглежда като истински старец, но вече му се налага да се подпира на метална патерица. Поради тази причина, той е придружаван от двама асистенти, които се грижат за сигурността му на улицата, тъй като в противен случай съществува риск да се стовари.

 

Според твърденията на Болдуин, той си е подменил тазобедрена става и това е причината да куца. Източници от обкръжението му обаче твърдят, че това е само част от истината.

Те отбелязват, че след близо 30-годишно въздържание, той отново се е пропил и поради тази причина е събудил десетки  хронични заболявания, в това число и сърдечна недостатъчност. „Ситуацията не е никак розова, а жена му Хилария се е видяла в чудо със 7 малки деца на ръце“, твърди приятел на звездата от „Пърл Харбър“.

 

През миналия месец актьорът стана за пръв път дядо – първородната му щерка Айрлънд го дари с внуче.

От брака си с 39-годишната Хилария пък, актьорът има още 7 наследници, най-големият от които е на 9 годинки.

Приятелят на актьора споделя още, че никак не му е леко да се грижи за толкоз хлапета на тази възраст, а като добавим и делото за убийство към това, внезапното влошаване на здравословното му състояние не е никаква изненада.

Само за няколко месеца, той се е състарил с поне 20 години.

 

Иначе според пресаташето на Алек смяната на тазобедрената става е минала отлично и докторите дават надежди за пълно възстановяване. Актьорът и жена му дори отправиха благодарност към лекарския екип за грижите.

 

Болдуин явно е чакал да приключи снимачният процес по трагичния филм „Ръст“, за да има достатъчно време за възстановяване. Работата по продукцията, в която при инцидент той застреля Халина Хътчинс, завърши на 15 май. А смяната на ставата му е била препоръчана още преди десетина години.

Източник: Уикенд

1 Коментара

Димитров

1 year before

Източник - Уикенд ,ясно

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.