Арестуваха Доналд Тръмп /видео/

https://svobodnoslovo.eu/svyat/arestuvaha-donald-tramp-video/54247 SvobodnoSlovo.eu
Арестуваха Доналд Тръмп /видео/

Бившият американски президент Доналд Тръмп е арестуван, съобщи NOVA. Малко преди това той напусна Тръмп Тауър и се отправи към сградата на съда в Долен Манхатън, тъй като има подвигнати обвинения срещу него.

Доналд Тръмп е първият бивш американски президент арестуван заради криминално обвинение.

Окръжната прокуратура в Манхатън разследва бившия президент във връзка с предполагаемата му роля в тайна схема за плащане на пари и прикриване на звездата от филми за възрастни Сторми Даниелс. Тя датира от президентските избори през 2016 г. и Тръмп отрича да има воля.

Парите, които според обвинението е платил на Даниелс, са отчетени като юридически разходи и платени чрез адвоката на Тръмп.

В района има много привърженици на Тръмп.

Предприети са извънредни мерки за сигурност, защото са възможни бунтове.

По-рано Тръмп нарече обвиненията "лов на вещици".

Даниелс казва, че Тръмп й е платил 130 хиляди долара, за да си мълчи, че има връзка с него.

https://frognews.bg/

4 Коментара

Генчо Гунчев

преди 1 година

Някога ни бяха навряли под лозунга " Пролетарии от всички страни обединявайте се" и ни таковаха мамата. Не, че на работниците им беше по добре, ама в тяхно име гореше и сухото и суровото. Днес като виждам новините за Тръмп, като четох преди това за Вергов или за оня рижавия принц, ясно лозунга е "К....ви от всички страни вие сте на ход!" Времена!

Коментирай

Сенека

преди 1 година

Юдаизмът е религия за юдаисти. Юда, за да бъде себе си, явно не е вярвал на Исус.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.