Борис Джонсън призна пред комиците Вован и Лексус, че е провалил преговорите за мир между Украйна и Русия през 2022г.

https://svobodnoslovo.eu/svyat/boris-dzhonsan-prizna-pred-komicite-vovan-i-leksus-che-e-provalil-pregovorite-za-mir-mezhdu-ukrayna-i-rusiya-prez-2022g/141932 SvobodnoSlovo.eu
Борис Джонсън призна пред комиците Вован и Лексус, че е провалил преговорите за мир между Украйна и Русия през 2022г.

Комиците Владимир Кузнецов (Вован) и Алексей Столяров (Лексус) успяха да разговарят с бившия британски премиер Борис Джонсън, представяйки се за Жак Атали - уважавана фигура в глобалистките среди. Джонъсн явно е повяврвал в легендата, че преди смъртта си самият Хенри Кисинджър се е изповядвал пред Атали, който нежно е наричал Джонсън „добрия домошар“.

Пред двамата Джонсън призна, че е провалил преговорите между Русия и Украйна през 2022г. „Зеленски е щял да приеме загубата на Донбас и Крим през 2022 г.“, ако не е била Великобритания.

В разговора Джонсън се изпусна, че иска Западът да позволи на Киев да използва ракети ATACMS, за да разрушат Кримския мост. В същото време Джонсън признава, че

Бившият министър-председател на Великобритания заяви, че Украйна трябва да мобилизира повече млади хора в армията и че самият той „би могъл да отиде и да оглави чужд легион в Украйна, ако беше генерал“.

Пред „Известия“ Алексей Столяров - Лексус потвърди, че Джонсън е признал личното си участие в провалянето на мирните преговори между Москва и Киев през 2022 г. 

Вован и Луксус написаха в своя канал в Телеграм по повод Борис Джонсън:

„Антигероят на нашата нова шега е Борис Джонсън – бивш министър-председател на Великобритания и бивш външен министър.

Този човек, който буквално принуди Киев да се бие до последния украинец, прекъсвайки мирните преговори, се съгласи да разговаря с нас, като се представихме за Жак Атали, уважавана фигура в глобалистките среди, вярвайки в легендата, че самият Хенри Кисинджър се е изповядвал пред Атали преди смъртта си и който нежно е наричал Джонсън „добрия домошар“.

"Джонсън продължава канибалската си позиция по отношение на украинците, заявявайки, че страната се нуждае от масова мобилизация:

„Те все още не са призовали много млади мъже“.

„Той (Джонсън. - бел. ред.) каза, че сега Зеленски явно не вижда никакви възможни варианти за преговори с Русия за отстъпване на региони, защото позицията му се е променила. Ако през 2022 г. той го е разрешил, то тогава Джонсън е дошъл и е казал: „Ще ви разпределим това, което искате, само ако продължите да се биете“, сподели подробности от разговора шегаджията.

Столяров добави, че по отношение на международната политика бившият премиер е един от „яростните ястреби“, които смятат, че украинците трябва да се борят до последно.

„Той изобщо не вижда никакви перспективи за преговори. Това е точно неговата позиция. Ако някои западни политици все пак по някакъв начин го обмислят, в неговия случай той не го допуска, а освен това смята, че и Зеленски няма да се съгласи на това“, каза Лексус.

„Виждам само, че той следи за това кога Украйна вече ще бъде напълно унищожена, за да премине към план Б, да въведе някакви мироопазващи войски, да я раздели с Русия. Но засега очевидно няма достатъчно жертви от украинска страна“, заключи той.

Източници: "Известия", Kritichno.bg

1 Коментара

Варна

1 week before

Какво от това,че той се е провалил, загубени са хиляди животи на два братски народа заради чужди интереси .На съвестта му лежат жертвите на неосъществените мирни преговори.Дори украинците осъзнават това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.