Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

https://svobodnoslovo.eu/svyat/desetki-rodnini-na-baydan-sa-razsledvani-za-nezakonno-finansirane/55032 SvobodnoSlovo.eu
Десетки роднини на Байдън са разследвани за незаконно финансиране

Още десетки роднини на президента на САЩ Джо Байдън ще бъдат разкрити за получаване на пари от чуждестранни субекти. Това обяви в неделя председателят на комисията по надзор на Камарата на представителите (долната камара) на американския Конгрес Джеймс Комър за Fox News.

Комър каза, че броят на замесените членове на семейството на Байдън ще скочи от 9 на най-малко 12, като синът на президента Хънтър ичуждестранните сделки на брат му Франк са само върхът на айсберга.

"Искам да кажа, това е цялото семейство, каза Комър. Нито един от тези членове на семейството,не е имал способността да направи нещо, за да повлияе на външната политика, освен големия човек, Джо Байдън."

Той каза, че неговият надзорен комитет все още преглежда банкови записи и "доклади за подозрителна дейност", които показват, че членове на първото семейство се облагодетелстват от сделки с чуждестранни лица чрез дружества с ограничена отговорност, които се стремят да защитят самоличността.

"Чрез нашите информатори и чрез нашите изследвания през изминалата година и чрез други разследващи репортажи, ние смятахме, че има около дузина от тези LLCs, които са създадени от членове на семейството на Байдън,за да прикрият откъде идва източникът на приходите," — каза Комър.

Комър каза, че бизнес сделките включват страни, които са по-неприятни от комунистически Китай.

"Ще кажа следното: Китай беше може би най-реномираната страна, с която семейство Байдън имаше работа", каза той.

Конгресменът дори предположи, че членовете на семейството на Байдън може да са нарушили закона, като са действали като "чуждестранни агенти", без да са се регистрирали като лобисти за това.

https://glasove.com/

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.