Документ за запор показва, че дъщерята на Джо Байдън дължи 5000 долара данъци

https://svobodnoslovo.eu/svyat/dokument-za-zapor-pokazva-che-dashteryata-na-dzho-baydan-dalzhi-5000-dolara-danaci/123576 SvobodnoSlovo.eu
Документ за запор показва, че дъщерята на Джо Байдън дължи 5000 долара данъци

Ашли Байдън, дъщерята на президента Байдън, дължи 5000 долара данъци, цитирана от Ню Йорк Поуст.

42-годишната Ашли Байдън и нейният адвокат не са отговорили на многобройните искания за коментар.

"Мащабът не е като на Хънтър, но... Джо постоянно говори за това как богатите хора не плащат справедливия си дял, а така се случва, че и двете му деца не са платили данъците си", казва в интервю в петък Гарет Зиглер, основател на организацията с нестопанска цел "Марко Поло" и бивш съветник на президента Тръмп

"Това е просто още един пример за небрежност на Байдън", казва той.

"Като че ли бихте си помислили, че те ще проявят малко повече предпазливост, когато си първото американско семейство, за да се увериш, че нямаш никакви данъчни запори, особено когато навлизаш в година на избори."

Зиглер основава уебсайта BidenLaptopMedia.com, който съдържа близо 10 000 снимки от скандалния лаптоп на Хънтър в периода 2008-2019 г. Той заяви, че екипът му е открил запора, който е наложен на Ашли, при рутинно търсене в съдебната система на окръг Филаделфия.

"Ние не сме републикански активисти", заяви Зиглер в интервю, преди да публикува откритията на лаптопа.

"Никой от нас не е регистриран републиканец", продължи той.

"Всъщност обичах и продължавам да обичам Тръмп именно защото той не беше стандартен републиканец. Така че това не е удар. Ще запазим всички снимки, които представят Байдън в добра светлина, и ще запазим всички снимки, които представят Байдън в лоша светлина. Нека американският народ сам да прецени какво мисли за президентското семейство чрез това".

Родена на 8 юни 1981 г., Ашли Байдън е най-малкото от децата на Джо Байдън и единственото дете с Джил Байдън.

През цялата си кариера Ашли се фокусира предимно върху социална работа, активизмъм и филантропия.

Според Linkedin в момента тя работи в Центъра за правосъдие в Делауеър, като се е фокусирала върху реформата на наказателното правосъдие.

От 2007 г. до 2012 г. дъщерята на Байдън работи като социален работник в Департамента за услуги за деца, младежи и техните семейства в Делауеър.

fakti.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.