Доналд Тръмп със стряскаща прогноза: С тези идиоти е възможна Трета световна война

Бившият президент на САЩ смята, че Украйна може да бъде напълно унищожена за година, ако не бъде спряна войната

https://svobodnoslovo.eu/svyat/donald-tramp-sas-stryaskashta-prognoza-s-tezi-idioti-e-vazmozhna-treta-svetovna-voyna/53983 SvobodnoSlovo.eu
Доналд Тръмп със стряскаща прогноза: С тези идиоти е възможна Трета световна война

Бившият президент на САЩ смята, че Украйна може да бъде напълно унищожена за година, ако не бъде спряна войната

Доналд Тръмп, бивш президент на Щатите и кандидат за президентския стол направи мрачна прогноза относно войната между Русия и Украйна. Той смята, че държавата Украйна може да бъде напълно унищожена за година – година и половина. Изявлението бе дадено в интервю пред Fox News.

Тръмп е уверен, че може да реши конфликта и то в рамките само на 24 часа, но не без участието на президентите на Украйна и Русия. Според него преговорите ще са много прости, но отказва да разкрие повече за тях. Той е на мнение, че войната трябва да спре, защото унищожава Украйна и не може да си представи какво ще се случи.

В мрачна прогноза той разглежда вариантът да е започнала Трета световна война преди новите президентски избори в САЩ, до които остава около година и половина. Тръмп не изключва вариантът Третата световна война да бъде ядрена, при което първите две ще изглеждат като „банички“.

Той нееднократно е алармирал, че действащият президент на САЩ Джо Байдън и неговата администрация с политиката си спрямо Украйна може да се вкарат човечеството в най- опустошителното бедствие в човешката история.

Доналд Тръмп увери, че ще се бори с пълни сили в президентската надпревара през 2024-та, а стартът ще бъде даден официално през ноември тази година.

Източник: lupa.bg

 

2 Коментара

ИвайлоК

преди 2 месеца

Да го съхрани Бог! - Тръмп е надеждата на човечеството.

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

Солц е замесен в банков скандал Само миналата година Солц беше подложен на тежка критика, когато беше разкрито, че по време на времето си като кмет той е помогнал на частна банка M.M. Warburg Bank в Хамбург, за да избегне плащането на 47 000 000 евро данък през 2017 г. Шолц първоначално отрече да се е срещал тайно със собственика на банката. По-късно той призна пред специална парламентарна комисия, че е имало среща, но не си спомня какво са обсъждали. Имаше и нови разкрития, с имейли и свидетелски показания, които показват, че Шолц е много по-замесен в банковия скандал, отколкото твърди. В имейл от неговия личен секретар се казва, че като министър на финансите и кандидат за канцлер той трябва да намери начин да „поправи“ поредица от срещи, които са лобиране за банката. 200 000 евро в брой също бяха открити в шкафчето на официална среща на Солц по същия въпрос. Парите били "неуточнени".

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.