Екипът на Джо Байдън му помага с картинки как да стигне до подиума преди реч

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ekipat-na-dzho-baydan-mu-pomaga-s-kartinki-kak-da-stigne-do-podiuma-predi-rech/137757 SvobodnoSlovo.eu
Екипът на Джо Байдън му помага с картинки как да стигне до подиума преди реч

В разкритие, което няма да направи много, за да отклони вниманието от годността на президента Джо Байдън за още един мандат в Белия дом, се твърди, че неговият персонал е започнал да изготвя документи, с които да го насочва как да се придвижва по подиумите по време на изказвания, заедно с големи снимки, показващи изходите към сцените.

Тези, които работят на събития, понякога за набиране на средства в частни домове, казват, че членовете на екипа на президента са се държали така, сякаш планират „среща на върха на НАТО“, като са изготвили подробни документи, показващи му как да стигне до подиуми. В един документ от пет страници две страници имаха отделни снимки под заглавието „Разходка до подиума“.

Разкритията, съобщени за първи път от Axios, няма да направят много, за да вдъхнат увереност сред избирателите, че 81-годишният Байдън има достатъчно умствена сила, за да служи още четири години като президент.

Въпросът избухна отново в съзнанието на гласоподавателите след дебата на Байдън с неговия опонент Доналд Тръмп, който е на 78 години, на 27 юни. Той изглеждаше неспособен да отговори правилно на въпроси, а понякога изглеждаше така, сякаш губи хода на мисълта си по средата на изречението.

Оттогава Байдън се появи на няколко предизборни митинга в САЩ, произвеждайки изпълнения с по-високо октаново число, и настоява, че дебатът е бил еднократно лошо представяне.

Интервю с ABC News, излъчено в петък, също имаше за цел да пренастрои дневния ред, но то послужи само за повдигане на повече въпроси.

Още преди дебата някои служители на събитията на Байдън се усъмниха дали подробните инструкции са продукт на особено добре организиран екип или дали в лагера му има силна загриженост да се избегнат повече публични гафове.

„Трябваше да организират обикновена кампания за набиране на средства в частна резиденция, но те се отнесоха към нея като към среща на върха на НАТО с неговите движения“, каза един източник, цитиран от The Times. Един шаблон съдържаше една голяма снимка на пространството за събитието на всяка страница, придружена от голям текст, който гласи „Изглед от подиума“ и „Изглед от публиката“.

Служител на Белия дом каза на уебсайта: „Ако хората не са свикнали да виждат напредналите екипи да работят, това би било обичайна реакция, който и да е директорът.“

Андрю Бейтс, говорител на Белия дом, каза пред Axios, че „високите нива на детайлност и прецизност са критични за предварителната работа на президента – независимо кой е президент – и това са основни подходи, които се използват от всеки модерен екип за напредък, включително вицепрезидента офис и агенции”.

Екипът на Байдън е предприел стъпки за избягване на гафове. Сега той се изкачва по по-къси стъпала до Air Force One, когато се качва на официалния си самолет. Той също така започна да носи по-удобни обувки, за които се твърди, че намалява вероятността да се спъне.

trud.bg

2 Коментара

МЕНТИРАЙ

1 month before

ШОК - изпадналният в деменция диктатор байдън се похвали, че наскоро е провел разговор с ТУТАНКАМОН!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.