ХА, ЧЕСТИТО! В ГЕРМАНИЯ СЕ ПОЯВИ ПЪРВАТА УЛИЧНА ТАБЕЛА НА АРАБСКИ!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ha-chestito-v-germaniya-se-poyavi-parvata-ulichna-tabela-na-arabski/53932 SvobodnoSlovo.eu
ХА, ЧЕСТИТО! В ГЕРМАНИЯ СЕ ПОЯВИ ПЪРВАТА УЛИЧНА ТАБЕЛА НА АРАБСКИ!

Първият уличен знак на арабски език в Германия се появи в град Дюселдорф, а ислямските асоциации и Зелената партия възхваляват новото развитие.

„Двуезичните улични табели също са символичен израз на социалното включване. Те показват, че хората се идентифицират със своя район и многообразието на техния район“, пише в изявление Зелената партия на града.

„В продължение на няколко поколения много хора, семейства и търговци с марокански и магребски произход (които) са помогнали за изграждането на (Германия) са живели в областта, пишат Зелените, добавяйки, че „те заслужават уважение, възхищение и представителство“.

Планирани са още десет улични табели, а многоезични знаци има в други германски градове.

Pew Research показва, че мюсюлманското население на Европа може да се утрои през следващите 30 години , достигайки до 75 милиона. Това е подобно на Съединените щати, където делът на испаноговорящото население се е увеличил драстично и испанският език е преобладаващ в държавни документи и пътни знаци в Аризона, Калифорния, Флорида, Ню Мексико и Тексас. Подобно развитие може да се случи и в Европа, ако населението на континента продължи демографските си тенденции.

Наскоро германско-иранският автор и коментатор Бехзад Карим Хани каза, че мигрантите не само ще останат в Германия, но в крайна сметка ще „наследят Германия“ от етническите германци, които „измират“.

Моя скромност описа процеса в книгата "Сатанизъм unlimited - самоунищожението на бялата раса". Както виждаме, след Франция и Германия върви по този път.

Иван Спирдонов по материали от rmx.news

2 Коментара

Иванов

преди 1 година

Какво става в Германия и Франция не е нашият основен проблем. Проблемът е, че у нас отказът от кирилицата е МАСОВ, преминаването на английски във всички табели и фирми вече е норма. Масовото вкарване на англицизми в езика ни е декларирана престъпност, за което никой нехае. Брифинг, кастинг, радио енджой, ТВ онеар, изипей и какво ли още не. Мръсно племе, което не се продава, съсипва се доброволно. По-тъпа и по самоубиваща се нация от нас НЯМА.

Коментирай

НИКОЛОВ

преди 1 година

Подкрепям мнението на Иванов с всички сили. Осира ето на езика ни върви с с главоломна скорост! Но ъе денцията е не само у нас. Във Франция е същото - имена на ресторанти, хотели, заместване на френски думи с английски, щото било по-кратко... Работата е много зле. И ако франсетата все пак губят само езика си, ние губим и азбуката, която е част от националната ни идентичност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.