И Кенеди се изправя в защита на Асанж!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/i-kenedi-se-izpravya-v-zashtita-na-asanzh/128083 SvobodnoSlovo.eu
И Кенеди се изправя в защита на Асанж!

И Кенеди се изправя в защита на Асанж!

Личности като Даниел Елсбърг, Джон Кириаку, Челси Манинг, Едуард Сноудън и Джулиан Асанж смело разобличиха правителствената корупция, хвърляйки светлина върху несправедливостите, които застрашават основните принципи на нашето общество.

Но вместо да почита тези разказвачи на истината, нашето правителство избра да ги преследва.

Като твърд защитник на свободата на словото и прозрачността, днес се обръщам към вас с спешна молба: присъединете се към нас в искането за незабавното освобождаване на Джулиан Асанж.

Джулиан Асандж, журналист и издател, лежи зад решетките 13 години за ролята си в разкриването на истината за правителствените грешки, от изтезанията в залива Гуантанамо до антидемократичните действия на DNC.

Пародия е, че разкриването на престъпления се е превърнало в по-голямо престъпление от самите престъпления. Не можем да позволим тази несправедливост да продължи.

Боян Чуков

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.