Изложба на военни трофеи за "Деня на победата"

https://svobodnoslovo.eu/svyat/izlozhba-na-voenni-trofei-za-denya-na-pobedata/132861 SvobodnoSlovo.eu
Изложба на военни трофеи за "Деня на победата"

Изложба на военни трофеи за "Деня на победата".

От утре в Москва ще се проведе изложба на пленена от Русия,западна военна техника. Тази година традиционното руско оръжейно изложение ще започне осем дни по-рано и ще бъде открито насочено срещу Запада.Изложбата,пред Музея на победата на "Поклонная гора",ще включва бойни машини на пехотата Мардер и Брадли,танкове Леопарди и Абрамси,САУ и други бронирани превозни средства от САЩ, Германия и Великобритания и още десетина страни.

Изложбата на пленена техника от НАТО,било руска подигравка със западните държави,написа британското издание Daily Express. Руското ръководство изпратило „провокативен сигнал“ на Запада,след допълнителната военна помощ за Украйна от САЩ и Великобритания. „Изложението на пленената военна техника на НАТО“ се възприема,като подигравката на руския президент Владимир Путин със Запада“,смятат от изданието.

Путин позволил германските танкове да преминат през Москва в пропагандно шоу за празнуване на Победата над нацистка Германия в разгара на конфликта Русия-Украина,обяви обидата на германците,Юлиан Рьопке в BILD.

Блинкен пък изненадващо се изказа,относно надеждите на Вашингтон за преговори с Русия за прекратяване на конфликта в Украйна,заявявайки,че Москва е потвърдила готовността си да отговори конструктивно на предложенията за диалог още през 2022 г. Само забрави да признае,кой няколко пъти проваля мира.

Държавния секретар веднага бе "посечен" от Мария Захарова,която му напомни признанията на Меркел и Оланд за съзнателния провал от тях,на Минските споразумения.Тя му припомни,и че Русия вече е демонстрирала уважение към международното право,като е инициирала споразуменията от Минск и резолюция на Съвета за сигурност на ООН. Не му спести и кой провали преговорите в Истанбул и как САЩ принудиха Зеленски да "забрани на Украйна да преговаря с Русия.“

По нищо не личи,в момента Москва да има намерение да се съгласи на друго, освен на на пълна и безусловна капитулация.

Йордан Халачев

2 Коментара

Филибелия

преди 2 седмици

„Изложението на пленената военна техника на НАТО“ се възприема,като подигравката на руския президент Владимир Путин със Запада“,смятат от изданието." Край на цитата. Ами, те, друго заслужават ли?

Коментирай

Много снимки от изложбата, но патронът на Нинова и Кирчо Канадчето го няма

преди 2 седмици

Служителите на американското, британското, германското, френското и полското посолства ще могат да разгледат изложбата на пленената техника в руската столица без да чакат на опашка, такова иронично съобщение направиха организаторите на изложбата. На изложбата, която се провежда на Поклонная гора, се появи реклама, която приканва служители на горепосочените посолства да посетят изложбата без опашка. https://colonelcassad.livejournal.com/9128745.html

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.