Кисинджър: Втората Студена война може да е по-опасна от първата

https://svobodnoslovo.eu/svyat/kisindzhar-vtorata-studena-voyna-mozhe-da-e-po-opasna-ot-parvata/53902 SvobodnoSlovo.eu
Кисинджър: Втората Студена война може да е по-опасна от първата

Бившият държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър смята, че втората Студена война може да бъде по-опасна от първата. Той изрази това мнение в интервю за испанския вестник "Ел Мундо", съобщава ТАСС.

Според него нова Студена война може да започне между САЩ и Китай. Той обясни това с факта, че тези страни имат съпоставими финансови ресурси, което не беше така по време на първата Студена война. Бившият държавен секретар на САЩ смята, че "очакваното озападняване на Китай" вече не е убедителна стратегия.

На въпрос как ще да бъде сложен край на конфликта в Украйна, Кисинджър отговори: „В крайна сметка трябва да намерим място и за Украйна, и за Русия, ако не искаме Русия да се превърне в аванпост на Китай в Европа“, аргументира се той.

Източник "Гласове"

5 Коментара

Н. Петров

преди 1 година

Хенри Алфред Кисинджър e роден на 27 май 1923 г. във Фюрт, Германия, в религиозно еврейско семейство. ------ Този дърт евреин е роден преди 100 години и ако е още жив аз ще се прекръстя на Гай Юлий Цезар, който е роден 100 години пр.н.е. !!?!!

Коментирай

Н. Петров

преди 1 година

Белият дом е изпратил конфиденциално съобщение, изразяващо съболезнования на семейството на Джордж Сорос за смъртта му. ----- Хал Търнър -21 МАРТ 2023 г. ----- Дьорд Шорош ( Джордж Сорос ) е роден на 12 август 1930 г. в Будапеща, Кралство Унгария. Сорос е милиардер от еврейски произход, която е дарил само за периода от 1991 г. до 2011 г. чрез своята фондация „Отворено общество“, над 11 млрд. долара.

Коментирай

Мишо Генев

преди 1 година

до Н. Петров, относно думите на Кисинджър - „В крайна сметка трябва да намерим място и за Украйна, и за Русия, ако не искаме Русия да се превърне в аванпост на Китай в Европа“, аз също мисля, че са казани от Хенри Кисинджър, само на 2 метра от под земята!

Коментирай

Мина

преди 1 година

Много “евреи” ми станаха. Май отивам да гледам филма “Ти си Амалик”- да си доизясня картинката. Филмът може да намерите в сайта godlessera.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.