Макгрегър: Когато Украйна загуби, Зеленски ще избяга с откраднатите милиони

https://svobodnoslovo.eu/svyat/makgregar-kogato-ukrayna-zagubi-zelenski-shte-izbyaga-s-otkradnatite-milioni/115645 SvobodnoSlovo.eu
Макгрегър: Когато Украйна загуби, Зеленски ще избяга с откраднатите милиони

Дъглас Макгрегър, бивш съветник на министъра на отбраната на САЩ заяви, че президентът Володимир Зеленски ще избяга от страната след поражението на украинските войски на фронта.

Експертът заяви това в своя канал в YouTube.

Бившият американски военен изразява увереност, че когато руските войски нанесат съкрушителен удар на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ), Зеленски просто ще напусне страната си.

Според него „един ден“ украинският президент ще вземе откраднатите милиони и ще отлети с тях във Вилнюс, Маями или Кипър.

Макгрегър нарича отвратително това, че човек, който свирел на пиано с „различни части на тялото си“, е сравняван на Запад с Чърчил (известно е, че преди да стане президент, Зеленски в ролята си на комик разсмиваше публиката с коронен номер да свири на пиано с пениса си).

По-рано беше съобщено, че украинските власти обмислят провеждането на избори през 2024 г. , за да спрат спадащия рейтинг на президента Володимир Зеленски и да получат народен мандат преди евентуални преговори с Русия.

Източник kritichno.bg

3 Коментара

moitoi

1 year before

ЕС има избор!!!Да изгуби Украйна ...или Европа!!!

Коментирай

Една поправка

1 year before

Имам една корекция към интервюто - не са заграбени милиони, а МИЛИАРДИ. Първият министър-председател на Украйна след Майдана Яценюк, който именно започна войната срещу Донбас, отива в САЩ с $3 Милиарда - в момента има закупени жилищни квартали, които отдава под наем.

Коментирай

moitoi

1 year before

Папата шокира света, като се обърна към руските младежи: Продължете великата Руска империя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.