Медведев за предотвратения опит за убийство на Зеленски: Страхувай се, клоуне!

https://svobodnoslovo.eu/svyat/medvedev-za-predotvrateniya-opit-za-ubiystvo-na-zelenski-strahuvay-se-kloune/132028 SvobodnoSlovo.eu
Медведев за предотвратения опит за убийство на Зеленски: Страхувай се, клоуне!

„Страхувай се, клоуне!“. Това написа заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в канала си в Telegram по изявлението на Киев, че в Полша е предотвратен опит за убийство на украинския лидер Владимир Зеленски.

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) съобщи, че задържаният по подозрение в опит за убийство е гражданин на Полша и се предполага, че е свързан с Русия. Според службата той възнамерявал да събере данни за сигурността на международното летище Rzeszow-Jasionka.

В публикацията си Медведев нарече наистина сериозна информацията за опита за убийство „на главния бандеровец в Полша“.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност призна, че това може да е първото доказателство, че на Запад са решили да елиминират Зеленски. 

Той нарече ръководителя на Украйна „наркоклоун“ и отбеляза, че украинският президент „има причина да бъде сериозно разтревожен“.

„Страхувай се, клоуне! - написа Медведев.

trud.bg

5 Коментара

rusnak

преди 1 седмица

Схващаме, че Путин го иска жив за процесът, но като стигне ножа да кокъла, наглосаксонците ще го евакуират като нацистите ВСВ, след което ще го убия, със сигурност.

Коментирай

Видно

преди 1 седмица

Водката не прощава...

Коментирай

rusnak

преди 1 седмица

Водката наистина не прощава, но ефекта и е временен, виж това което не ти излиза отзад нонстоп, създава перманентен ефект.

Коментирай

Православен

преди 1 седмица

Зеленски вече е бита карта , ама само той май още не го е разбрал . След точно месец време , неговата легитимност изтича . А избори за президент на Украйна изобщо НЕ Е имало и явно НЯМА да има . Което пък автоматични означава , че поне официално той вече НЯМА КАК да бъде подкрепян . Ха да ги видим сега , господа демократите КАК ТОЧНО и на кого ще продължават да плещят басните за така наречената Демокрация в Украйна , при това положение .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.