Пригожин: Спираме на 200 км от Москва и връщаме колоните си в лагера. Не бива да се пролива кръв

https://svobodnoslovo.eu/svyat/prigozhin-spirame-na-200-km-ot-moskva-i-vrashtame-kolonite-si-v-lagera-ne-biva-da-se-proliva-krav/112280 SvobodnoSlovo.eu
Пригожин: Спираме на 200 км от Москва и връщаме колоните си в лагера. Не бива да се пролива кръв

Евгений Пригожин публикува официално аудиосъобщение. Той заяви, че колоните са спрели на 200 километра от Москва. Според него "е настъпил моментът, в който може да се пролее кръв".

Разбирайки отговорността на момента, в който "може да се пролее кръв", ЧВК обръщат колоните и се връщат в полевите лагери, както е планирано.

В изявлението няма нито дума за резултата от споразуменията с Лукашенко. Нищо и за отстъпките, които предстои да последват.

Каналът "Рибар" подчертава към това съобщение следното: Ещё раз: всё согласно плану (още веднъж: както е планирано).

  • Автор: Гласове

1 Коментара

Жоро

преди 10 месеца

Както е планирано.Само соросоидните пиндоси не разбраха ,че Путин и готвача му ,разиграват цирк.След блестящата операция на офицера от КГБ Владимир Путин ,предателите изпълзяха от дупките си и се осветлиха .Освен това нацията се обедини още повече.Разгрома на 00срайна и НАсраТО е близо

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.