Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-ниското си ниво от 36% по време на престоя му в Белия дом

https://svobodnoslovo.eu/svyat/procentat-na-odobrenie-na-rabotata-na-prezidenta-na-sasht-dzho-baydan-e-dostignal-nay-niskoto-si-nivo-ot-36-po-vreme-na-prestoya-mu-v-beliya-dom/109977 SvobodnoSlovo.eu
Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-ниското си ниво от 36% по време на престоя му в Белия дом

Процентът на одобрение на работата на президента на САЩ Джо Байдън е достигнал най-ниското си ниво от 36% по време на престоя му в Белия дом, съобщи ABC News, позовавайки се на данни, предоставени от Langer Research Associates.

На свой ред 56% от хората имат отрицателно мнение за работата на действащия президент. Останалата част от анкетираните се затрудняват да отговорят!

Освен това според проучване на ABC News, проведено съвместно с Washington Post, 68% от американците смятат, че 80-годишният Байдън е твърде стар, за да се кандидатира за втори мандат.

Да, ама гласувалите за Байдън по пощата, чрез писъмца, са и по-стари от него - някои на по два века! На тези, които се "затрудняват" да отговорят, има кой да им напише писмото и да го изпрати вместо тях. И готово! Ето ти я демокрацията.... Ръкува се с въздуха, пада от сцени и самолети, никой не го харесва, но си е президент - така се прави!

Проблемът е, че от тези "демократични" игри страда цял свят, включително и България.

Strahil Angelov

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.