Радата отмени изборите в 404. Както президентските, така и парламентарните

https://svobodnoslovo.eu/svyat/radata-otmeni-izborite-v-404-kakto-prezidentskite-taka-i-parlamentarnite/122257 SvobodnoSlovo.eu
Радата отмени изборите в 404. Както президентските, така и парламентарните

Радата отмени изборите в 404. Както президентските, така и парламентарните. С други думи сега всички маски паднаха и дори илюзията за демокрация. Но не само това. 

Това означава, че няма да има никакви преговори за мир, никакво замразяване на конфликта и, че САЩ и мастиите им са готови на война до последния украинец. Защото именно те забраниха каквито и да било преговори за мир в стремежа си да нанесат максимална вреда на Русия. Точно като в поговорката за змията, която хапе най-силно, когато знае, че умира. 

Що се отнася до украинците - те просто са разходен материал. Това е "приятелството" и "партньорството" със САЩ. Лошото е, че това отношение е същото и с всички останали мастии на САЩ, включително и с нашето правителство и продажните ни партии, при това независимо колко нежно, старателно и гладко облизват краката и ингвиналните гънки на умиращия хегемон. 

За да не украсявам с излишни епитети и сравнения, ще напиша моето скромно мнение възможно най-сбито и кратко. 

1. Украйна е обречена. СВО ще приключи със 100% изпълнение на поставените задачи от върховния главнокомандващ на РФ В. В. Путин, а именно с тотална и безусловна капитулация. Моята прогноза, разбира се може и да греша, но мисля, че това ще се случи пролетта. Дори и да не се случи тогава, определено ще е следващата година. 

2. Колективният Запад няма нито сили, нито възможности да спре Русия, която действително бавно впряга, но набере ли обороти, наистина няма спиране. Русия днес буквално всеки ден вкарва нова техника на въоръжение, нови технологии, разширява не само развойната дейност и изобретяването на оръжия, които нямат аналози в света, но и производството и снабдяването на армията си. При това не с проценти, а в пъти. Само за сравнение, в началото на СВО Русия изоставаше значително в производството и употребата на БПЛА. Сега не само нейните БПЛА са най-добрите в света, но и произвежда 6 пъти повече от Украйна. При това въпреки помощта на цялото НАТО. 

3. Всичко описано по-горе води до подкрепата за Русия и симпатиите на все повече държави в света. В ООН, в международни организации, десетки държави се редят на опашката за членство в БРИКС. По-голямата част на света не е на страната на т.н. "колективен Запад". Дори в ЕС и НАТО се появяват пукнатини като Унгария и вече Словакия, които никак не са на страната на Украйна. А това говори ясно за един разпадащ се световен режим, хегемония и империя. Американската. Погледнато в исторически план всяка империя е умирала заради разложението си, чиито признаци са нейните извратени "ценности" като педофилия, хомосексуализъм и подобни, а накрая са я ръфали заедно нейните врагове и съюзници. В този смисъл не наблюдаваме нищо ново под Слънцето. 

4. Къде сме ние българите в цялата картина. Там, където сме били и преди исторически и географски. Не ми е приятно да го напиша, но и не съм "ура"-патриот. Ние отново сме от онези мастии, които са се кланяли на османската империя, после на руския цар - Освободител, по-късно на Европата, после на СССР, по-късно на САЩ и ЕС и те така. Нищо по-различно и днес. 

На някой може да му е обидно, но така сме оцелели. Като селски тарикати. 

5. В заключение, у нас вятърът ще се обърне и то съвсем скоро. Всичко зависи как и кога Русия ще победи и кога САЩ ще реши, че има по-важни приоритети от Балканите и ЕС и не се изнесат като бити геюви от пернишка дискотека. Не е да няма прецедент в историята и то не един. 

Такива билети сме платили, такъв театър гледаме. 

Така мисля.

Армен Попов

1 Коментара

Посетител

преди 5 месеца

В този ред на мисли, гледайте интервюто на Карбовски със Скот Ритър от тази нощ! Уникално, откровено, до болка!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.