СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА Какво става във Франция?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/shemata-e-edna-i-sashta-kakvo-stava-vav-franciya/112636 SvobodnoSlovo.eu
СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА  Какво става във Франция?

Какво става във Франция? 

Същото, каквото и в САЩ през 2020 г. Тогава белият полицай Дерек уби чернокожия Джордж и движението "Блек лайвс метер", организирано няколко години по-рано, заля с насилие страната. Бяха ограбвани магазини, бяха запалвани коли и сгради, бяха унижавани бели американци - съобщенията за убийства на бели бяха отричани. В Щатите настъпи хаос, който с "победата" на Байдън приключи като с магическа пръчка.

Моля Бог да ми прости, ако греша, но аз не повярвах в "убийството" на чернокожия Джордж Флойд. И досега си мисля, че беше кьорфишек - като изборната победа на "демократите".

Същото в момента се случва във Франция. Бял полицай е убил младия алжирец Нахел, начаса избухват "спонтанни" бунтове, бушува насилие, палят се коли, магазини, административни сгради - кметства, пощи, белите французи - истинското, коренното население на Франция, правнуците на гордите гали - треперят и не смеят да излязат от домовете си. Разбира се, насилниците, стига да пожелаят, ще ги сгащят и там. Ако пожелаят, ще ги изколят. Ако пожелаят - и ще ги изнасилят преди да им теглят ножа.

Ако пожелаят - или ако някой им нареди! Този, който организира "спонтанните протести". Този, който организира хаоса. Този, който действа по една и съща схема, без грам въображение. Този, комуто не пука, че идентичната схема го демаскира. Този, който в момента е достатъчно силен и не се бои, че ще бъде разобличен. Този, който може по всяко време да запуши устата на разобличението.

Този, който от десетилетия пълни Европа с милиони мигранти и им дава повече права, отколкото на европейците.

Засега целта е коренното френско население да се държи в шах. Да се всява паника сред него. И ми се струва, че Макрон не е чужд на организацията на този хаос.

Скоро ще гледаме коленичили французи да се извиняват на арабите и негрите, че някога са ги колонизирали. А най-вече да си посипват главите с пепел, че са приели Африка да стъпи на френския бряг.

Някога я наричаха la douce France, le plus beau royaume au monde ( най-хубавото кралство на света ). Сега я наричат "Хексагонът". Самите бели французи, потомците на Версенжеторикс, Луи Свети, Жана д'Арк, Анри дьо ла Рошжаклен. Тези, които вече се чувстват застрашен дивеч в собствената си страна. Емигранти, втора ръка население в родината си. Ловният сезон за цялата бяла раса е в разгара си.

Казвам "французи", но половината от тези, които още носят френски имена - са метиси.

Говорят ли нещо символите на френската слава, които изброих по-горе - на беснеещите черни тълпи? Историята на цивилизацията се изтрива пред очите ни.

През изминалата нощ бесовете са извършили атентат срещу дома на кмет на парижко предградие. Ранено е семейството му. Рубикон е преминат. "Протестът" се превръща в кървава вакханалия.

Но кажете ми - това е важно - ако, според френския закон, полицията има право да стреля по шофьор, неподчинил се на заповед да спре, тогава за какво е този "протест"? Смъртта на младия алжирец в такъв случай е трагична последица от собственото му решение да игнорира закона. Последица от помпаното у араби и негри грамадно самочувствие, че черните пришълци стоят над европейските закони. Че тези закони важат само за белите - предвидените за изтребление жители на планетата.

Ако цел на "протеста" е да се отнемат всички права на полицията, защо тогава съществува тази полиция?

Не, "протестът", прерастващ в дивашко завоевание, е част от тоталната война срещу бялата цивилизация. Срещу държавните институции. Срещу самото понятие "държавност".

Франция загива, българи! Но ние няма да се тюхкаме за нея. Имаме си по-важни дертове. Французите, които познавам, не ми вдъхват ни най-малко състрадание. Оглупяла, оеснафяла, изпедерастяла, опошлена, лицемерна, импрегнирана с фалш нация. Птицеферма за скопени петли. Какво създаде напоследък Франция в областта на културата? Та нали продължава по навик да ни се представя за културното сърце на Европа? Каква велика творба сътвори това сърце? И защити ли великите достояния на миналото си?

Не, тя се примири с изгарянето на "Парижката Света Богородица" - своята емблема, своя културен паспорт. И подло се отказа да разследва това чудовищно посегателство. Сега осветява в цветовете на Украйна Айфеловата кула.

Всъщност френска нация отдавна няма. Гибелта на "най-цивилизованата европейска страна" започна с "Великата френска революция" и с фалшивата демокрация, в чийто знаменосец се превърна тая страна. Демокрацията на банките. Сега сме свидетели на последните гърчове на първата африканска колония на европейския континент.

Нека бъде така! Френският дух се изчерпа и сега нежно подухва на арабите!

"Плачете за Париж, столицата на разврата...! 

Плачете, филантропи!"

Милена Върбанова 

20 Коментара

moitoi

преди 10 месеца

За да НЕ живеем в ЗАБЛУДА??? Сравнете ЦЕНИ между Великобритания и България!!! Bulgaria is only Cheap for Some People! https://www.youtube.com/watch?v=_zM1zlDEgf4 Политиката НЕ се прави от НАРОДА а от ПОЛИТИЦИТЕ!!!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Политиката се прави от т.нар. политици, moitoi, но съдбата на един народ се кове от самия него.

Коментирай

емигранд

преди 10 месеца

Макрон макаронов иакаше да присъствува в ЮАР на БРИКС. Каква е била целта му никой не смее да напише.

Коментирай

Синята барета

преди 10 месеца

Аз на видеотата виждам бели хора, говорещи френски. Е, има и по тъмни, но не преобладават.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Тия, които вилнеят нощем ли Синя барета? Къде са французите между тях? Колкото до френския - какъв друг език да говорят? Те са родени във Фланция.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Тия, които вилнеят нощем ли Синя барета? Къде са французите между тях? Колкото до френския - какъв друг език да говорят? Те са родени във Фланция.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

ФРанция - допуснала съм печатна грешка.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Гледах повечето видеа с бунтовете във Франция в Ютуб. Чудя се какви бели хора си видял? Това са араби.

Коментирай

Синята барета

преди 10 месеца

Последното, което четох от моя източник е, че един от водещите генерали е дал 48 часа на МИкрон да се справи с положението. След това , казал той, ние поемаме . Каквото и да означава това .. И на Карибите, бивша колония на Франция, също е започнал метеж, като поддръжка на французите..... Къде е танте Меркел, питам?

Коментирай

bat_petjo

преди 10 месеца

Напълно съм съгласен с написаното в материала.

Коментирай

Синята барета

преди 10 месеца

Госпожо Върбанова, с новата политика на ЕС, ще имаме задължителна квота за прием на мигранти. Това е - купил си си къща, цял живот си работил, за я изплатиш и обзаведен и изведнъж някой ти нарежда да освободиш една стая . Настаняват там някакви бегълци, които ти си длъжен не само да подслониш безплатно, но и да храниш И да им плащаш сметките. Защото те са бегълци . Това ни чака, ако си мълчим.

Коментирай

Знаещ

преди 10 месеца

Милена Върбанова трябва да е наясно че на 1.1.2025г когато се събуди ще чуе че ес се саморазпуска...и всеки да се спасява както може...и сам за себе си...а

Коментирай

moitoi

преди 10 месеца

СПЕЦИАЛИЗИРАН САМОЛЕТ ЗА РАДИАЦИОННО ОТКРИВАНЕ на САЩ в Европа???ЗЕленски се опасява за Запорожката АЕЦ...??? Какво ли ни ГОТВЯТ???И СН0ВА Запорожская АЭС В Киеве скупают йодид...???

Коментирай

хексагон

преди 10 месеца

Изключително тъп текст, съжалявам да ви го кажа. Толкова глупости има, че ще ми трябва час да ги изброя, а изгубеното време е невъзобновим ресурс. Вие си живеете в някаква паралелна бг-реалност с пожелателно мислене /злобно и комплексарско/ и си нямате хал хабер от Франция. От Франция ви го пиша.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Ама сериозно ли "от Франция"? Това не е аргумент от страна на човек, който се изразява като лумпен.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

И защо си сигурен/сигурна, че "си нямам хал хабер" ( какъв изискан речник! )? Само ти ли си българин/българка във "Хексагона"? И с какво се занимаваш там? Сигурно си преподавател в Сорбоната? По езика личи.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 10 месеца

Надявам се, че на френски се изразяваш по-изящно. Защото българският ти е коньовичарски или пернишки.

Коментирай

Абориген

преди 10 месеца

Видяхте ли колко подло действа Путин !! Съсипа и Франция!

Коментирай

Абориген

преди 10 месеца

Хексагон! А селям алейкум бе !

Коментирай

Янислав Геров

преди 9 месеца

"Хексагон" - Хееей, ти бе, шибано еврейско копеле, май не ти стиска да се подпишеш - Звездата на Давид, затова си - Хексагон! Маматигаднадаеба!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.