СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА Какво става във Франция?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/shemata-e-edna-i-sashta-kakvo-stava-vav-franciya/112636 SvobodnoSlovo.eu
СХЕМАТА Е ЕДНА И СЪЩА  Какво става във Франция?

Какво става във Франция? 

Същото, каквото и в САЩ през 2020 г. Тогава белият полицай Дерек уби чернокожия Джордж и движението "Блек лайвс метер", организирано няколко години по-рано, заля с насилие страната. Бяха ограбвани магазини, бяха запалвани коли и сгради, бяха унижавани бели американци - съобщенията за убийства на бели бяха отричани. В Щатите настъпи хаос, който с "победата" на Байдън приключи като с магическа пръчка.

Моля Бог да ми прости, ако греша, но аз не повярвах в "убийството" на чернокожия Джордж Флойд. И досега си мисля, че беше кьорфишек - като изборната победа на "демократите".

Същото в момента се случва във Франция. Бял полицай е убил младия алжирец Нахел, начаса избухват "спонтанни" бунтове, бушува насилие, палят се коли, магазини, административни сгради - кметства, пощи, белите французи - истинското, коренното население на Франция, правнуците на гордите гали - треперят и не смеят да излязат от домовете си. Разбира се, насилниците, стига да пожелаят, ще ги сгащят и там. Ако пожелаят, ще ги изколят. Ако пожелаят - и ще ги изнасилят преди да им теглят ножа.

Ако пожелаят - или ако някой им нареди! Този, който организира "спонтанните протести". Този, който организира хаоса. Този, който действа по една и съща схема, без грам въображение. Този, комуто не пука, че идентичната схема го демаскира. Този, който в момента е достатъчно силен и не се бои, че ще бъде разобличен. Този, който може по всяко време да запуши устата на разобличението.

Този, който от десетилетия пълни Европа с милиони мигранти и им дава повече права, отколкото на европейците.

Засега целта е коренното френско население да се държи в шах. Да се всява паника сред него. И ми се струва, че Макрон не е чужд на организацията на този хаос.

Скоро ще гледаме коленичили французи да се извиняват на арабите и негрите, че някога са ги колонизирали. А най-вече да си посипват главите с пепел, че са приели Африка да стъпи на френския бряг.

Някога я наричаха la douce France, le plus beau royaume au monde ( най-хубавото кралство на света ). Сега я наричат "Хексагонът". Самите бели французи, потомците на Версенжеторикс, Луи Свети, Жана д'Арк, Анри дьо ла Рошжаклен. Тези, които вече се чувстват застрашен дивеч в собствената си страна. Емигранти, втора ръка население в родината си. Ловният сезон за цялата бяла раса е в разгара си.

Казвам "французи", но половината от тези, които още носят френски имена - са метиси.

Говорят ли нещо символите на френската слава, които изброих по-горе - на беснеещите черни тълпи? Историята на цивилизацията се изтрива пред очите ни.

През изминалата нощ бесовете са извършили атентат срещу дома на кмет на парижко предградие. Ранено е семейството му. Рубикон е преминат. "Протестът" се превръща в кървава вакханалия.

Но кажете ми - това е важно - ако, според френския закон, полицията има право да стреля по шофьор, неподчинил се на заповед да спре, тогава за какво е този "протест"? Смъртта на младия алжирец в такъв случай е трагична последица от собственото му решение да игнорира закона. Последица от помпаното у араби и негри грамадно самочувствие, че черните пришълци стоят над европейските закони. Че тези закони важат само за белите - предвидените за изтребление жители на планетата.

Ако цел на "протеста" е да се отнемат всички права на полицията, защо тогава съществува тази полиция?

Не, "протестът", прерастващ в дивашко завоевание, е част от тоталната война срещу бялата цивилизация. Срещу държавните институции. Срещу самото понятие "държавност".

Франция загива, българи! Но ние няма да се тюхкаме за нея. Имаме си по-важни дертове. Французите, които познавам, не ми вдъхват ни най-малко състрадание. Оглупяла, оеснафяла, изпедерастяла, опошлена, лицемерна, импрегнирана с фалш нация. Птицеферма за скопени петли. Какво създаде напоследък Франция в областта на културата? Та нали продължава по навик да ни се представя за културното сърце на Европа? Каква велика творба сътвори това сърце? И защити ли великите достояния на миналото си?

Не, тя се примири с изгарянето на "Парижката Света Богородица" - своята емблема, своя културен паспорт. И подло се отказа да разследва това чудовищно посегателство. Сега осветява в цветовете на Украйна Айфеловата кула.

Всъщност френска нация отдавна няма. Гибелта на "най-цивилизованата европейска страна" започна с "Великата френска революция" и с фалшивата демокрация, в чийто знаменосец се превърна тая страна. Демокрацията на банките. Сега сме свидетели на последните гърчове на първата африканска колония на европейския континент.

Нека бъде така! Френският дух се изчерпа и сега нежно подухва на арабите!

"Плачете за Париж, столицата на разврата...! 

Плачете, филантропи!"

Милена Върбанова 

20 Коментара

moitoi

преди 5 месеца

За да НЕ живеем в ЗАБЛУДА??? Сравнете ЦЕНИ между Великобритания и България!!! Bulgaria is only Cheap for Some People! https://www.youtube.com/watch?v=_zM1zlDEgf4 Политиката НЕ се прави от НАРОДА а от ПОЛИТИЦИТЕ!!!

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Политиката се прави от т.нар. политици, moitoi, но съдбата на един народ се кове от самия него.

Коментирай

емигранд

преди 5 месеца

Макрон макаронов иакаше да присъствува в ЮАР на БРИКС. Каква е била целта му никой не смее да напише.

Коментирай

Синята барета

преди 5 месеца

Аз на видеотата виждам бели хора, говорещи френски. Е, има и по тъмни, но не преобладават.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Тия, които вилнеят нощем ли Синя барета? Къде са французите между тях? Колкото до френския - какъв друг език да говорят? Те са родени във Фланция.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Тия, които вилнеят нощем ли Синя барета? Къде са французите между тях? Колкото до френския - какъв друг език да говорят? Те са родени във Фланция.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

ФРанция - допуснала съм печатна грешка.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Гледах повечето видеа с бунтовете във Франция в Ютуб. Чудя се какви бели хора си видял? Това са араби.

Коментирай

Синята барета

преди 5 месеца

Последното, което четох от моя източник е, че един от водещите генерали е дал 48 часа на МИкрон да се справи с положението. След това , казал той, ние поемаме . Каквото и да означава това .. И на Карибите, бивша колония на Франция, също е започнал метеж, като поддръжка на французите..... Къде е танте Меркел, питам?

Коментирай

bat_petjo

преди 5 месеца

Напълно съм съгласен с написаното в материала.

Коментирай

Синята барета

преди 5 месеца

Госпожо Върбанова, с новата политика на ЕС, ще имаме задължителна квота за прием на мигранти. Това е - купил си си къща, цял живот си работил, за я изплатиш и обзаведен и изведнъж някой ти нарежда да освободиш една стая . Настаняват там някакви бегълци, които ти си длъжен не само да подслониш безплатно, но и да храниш И да им плащаш сметките. Защото те са бегълци . Това ни чака, ако си мълчим.

Коментирай

Знаещ

преди 5 месеца

Милена Върбанова трябва да е наясно че на 1.1.2025г когато се събуди ще чуе че ес се саморазпуска...и всеки да се спасява както може...и сам за себе си...а

Коментирай

moitoi

преди 5 месеца

СПЕЦИАЛИЗИРАН САМОЛЕТ ЗА РАДИАЦИОННО ОТКРИВАНЕ на САЩ в Европа???ЗЕленски се опасява за Запорожката АЕЦ...??? Какво ли ни ГОТВЯТ???И СН0ВА Запорожская АЭС В Киеве скупают йодид...???

Коментирай

хексагон

преди 5 месеца

Изключително тъп текст, съжалявам да ви го кажа. Толкова глупости има, че ще ми трябва час да ги изброя, а изгубеното време е невъзобновим ресурс. Вие си живеете в някаква паралелна бг-реалност с пожелателно мислене /злобно и комплексарско/ и си нямате хал хабер от Франция. От Франция ви го пиша.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Ама сериозно ли "от Франция"? Това не е аргумент от страна на човек, който се изразява като лумпен.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

И защо си сигурен/сигурна, че "си нямам хал хабер" ( какъв изискан речник! )? Само ти ли си българин/българка във "Хексагона"? И с какво се занимаваш там? Сигурно си преподавател в Сорбоната? По езика личи.

Коментирай

Милена Върбанова

преди 5 месеца

Надявам се, че на френски се изразяваш по-изящно. Защото българският ти е коньовичарски или пернишки.

Коментирай

Абориген

преди 5 месеца

Видяхте ли колко подло действа Путин !! Съсипа и Франция!

Коментирай

Абориген

преди 5 месеца

Хексагон! А селям алейкум бе !

Коментирай

Янислав Геров

преди 5 месеца

"Хексагон" - Хееей, ти бе, шибано еврейско копеле, май не ти стиска да се подпишеш - Звездата на Давид, затова си - Хексагон! Маматигаднадаеба!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.