ЩЕ ИМА ЛИ НОВО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ТРЪМП?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/shte-ima-li-novo-pokushenie-sreshtu-tramp/138768 SvobodnoSlovo.eu
ЩЕ ИМА ЛИ НОВО ПОКУШЕНИЕ СРЕЩУ ТРЪМП?

 

Очаквано Байдън беше снет от сцената. Защо ли демократите чакаха толкова дълго. Може би за да видят дали планираното убийство на Тръмп ще успее. Байдън бе проблем, защото не може да спечели, или да се доближи достатъчно до победата, за да могат демократите да откраднат отново изборите, както направиха това през 2020 г. Тъй като убийството се провали, демократите се нуждаят от по-жизнеспособен кандидат, такъв, когото медиите могат да рекламират, като личност която може да проведе състезанието и да го спечели. Ще бъдат публикувани фалшиви проучвания, които ще показват, че демократът – кандидат води пред Тръмп. Това би позволило на демократите отново да откраднат изборите, ако е необходимо.

Тъй като няма достатъчно време демократите да издигнат печеливша личност за нов кандидат за президент, те се нуждаят от някой с разпознаваемо име и съществуваща подкрепа. Смята се, че Камала Харис няма по-добри шансове от Байдън. Демократите не могат да предложат кандидат, който да победи Тръмп. 

Президентството на Доналд Тръмп беше прекъснато от управляващия елит/дълбоката държава, защото той се представи като заплаха за тях. Когато каза, че възнамерява да нормализира отношенията с Русия, Тръмп заплаши бюджета и мощта на военно-промишления комплекс, който се нуждае от Русия като враг. Директорът на ЦРУ Джон Бренан обяви Тръмп за „предател на Америка“. Това накара управляващите да работят срещу Тръмп. Върху него се изсипаха - Русия-gate, два импийчмънта, порно звезда-gate, документи-gate, insurrection-gate и след това 4 наказателни обвинения и няколко граждански обвинения. 

Демократите, действащи за дълбоката държава, вярваха, че могат да се отърват от Тръмп по тези начини. Но когато тези опити се провалиха, те преминаха към убийство. Акустичните доказателства за стрелбата показват напълно ясно, че стрелецът е бил повече от един. Крукс беше жертван. Тръмп оцеля след убийството, защото обърна главата си. 

Опитът за убийство донесе на Тръмп голям брой симпатизанти. Той вече не може да бъде победен честно.

Истинският въпрос е: Ще се измъкне ли дълбоката държава от отговорност за опита си за убийство, или ще опита още веднъж?

За да се отклони вниманието на обществеността от опита за покушение. Тайните служби са обвинени, че не са отделили достатъчно ресурси, необходими за защита на Тръмп. Това отклонява вниманието от заговор за убийството на Тръмп и го прехвърля върху недостатъчността на бюджета на Тайните служби и целесъобразността на нейната кадрова политика за „разнообразие, справедливост и приобщаване“ с наличие на ръководство от некомпетентни жени.

Републиканците вероятно ще се съгласят да сложат случилото се под килима, за да „защитят репутацията на Америка“. Не би било подходящо да представят САЩ като страна, в която бъдещите кандидати и президенти биват сваляни от снайперисти.

Това, пред което е изправена Америка, е население, което е много по-разделено от това през времето на Гражданската война. Една партия, демократите, има за дневен ред нормализирането и легитимирането на сексуалната перверзия. Другата партия, републиканците, защитават традиционния сексуален морал. Демократите имат програма за отворени граници и Вавилонска кула вместо нация. Републиканците, желаят хомогенна, етническа нация. Тези програми не могат по никакъв начин да бъдат съгласувани. Казано направо, Америка не може да бъде обединена. Изявлението на Тръмп, че ще обедини Америка, е нереално.

Може да се очаква, че ще има още опити за убийство на Тръмп.

Светослав Атаджанов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.