Синът на Джордж Сорос: Ще изкореня консерваторите и независимите журналисти от интернет 100 пъти по-агресивно

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sinat-na-dzhordzh-soros-shte-izkorenya-konservatorite-i-nezavisimite-zhurnalisti-ot-internet-100-pati-po-agresivno/111807 SvobodnoSlovo.eu
Синът на Джордж Сорос: Ще изкореня консерваторите и независимите журналисти от интернет 100 пъти по-агресивно

Алекс Сорос обещава да цензурира консерваторите и независимите журналисти онлайн "100 пъти по-агресивно" от баща си Джордж Сорос. След новината, че крайнодесният милиардер Джордж Сорос е предал пълния контрол над империята си на стойност 25 млрд. долара на сина си, Алекс изложи деспотичната си визия за бъдещето на интернет в интервю за Wall Street Journal.

"Аз съм много по-политически настроен", каза Алекс Сорос, сравнявайки се с радикалния си баща.

"Колкото и да се радвам, че парите са изхвърлени от политиката, докато другата страна го прави, ние също ще трябва да го направим", признава той.

Финансираните от Сорос комитети за политически действия се превърнаха в основен фактор в американските избори. Джордж Сорос е най-големият дарител на Демократическата партия на последните избори в САЩ, а финансирането на по-малките състезания за местни прокурори му позволи да завладее американската правосъдна система, предава glasove.com

Алекс Сорос заяви, че в момента работи за подобряване на подкрепата на латиноамериканците и чернокожите за политиците демократи. Новият лидер на империята на Сорос е посетил Белия дом на президента демократ Джо Байдън поне 17 пъти от 2021 г. насам, според Fox News.

Три от посещенията са се състояли между 8 и 10 февруари, както съобщава Slay News. Няколко високопоставени служители от администрацията на Байдън са вписани в дневниците за посещения като тези, които са се срещнали с Алекс Сорос.

"Александър Сорос е готов да оглави многомилиардната политическа и филантропска мрежа на семейството си", казва Скот Уолтър, президент на Capital Research Center, според Washington Examiner.

"Подобно на баща си, той се присламчва към лидерите на Белия дом и Конгреса, които са готови да изпълняват нарежданията на семейството по въпроси като престъпността, имиграцията, изборната политика и други, като Соросоидите използват всички видове дарения: пари за партии, групи за независими разходи и така наречените "благотворителни организации"", казва той.

Според "Ню Йорк Поуст" Майк Хауел, директор на проекта "Надзор" във фондация "Херитидж", е заявил, че достъпът на Алекс Сорос до Белия дом на Байдън е сериозна причина за безпокойство.

Хауел предупреждава, че семейство Сорос вече е "нанесло огромни щети на нашата страна".

"Програмата на Сорос е насочена към смърт и разрушение в името на отворените граници и края на западната цивилизация", казва той.

"Администрацията на Байдън и движението на измамените прокурори може да се окажат [неговата] най-вредната покупка в Америка досега".

Мат Палумбо, автор на книгата "Човекът зад завесата: вътре в тайната мрежа на Джордж Сорос", заяви, че семейство Сорос е забило кукичките си дълбоко в администрацията на Байдън.

"Навсякъде в Белия дом витае духът на Сорос, а синът му е новият посланик на баща си", казва Палъмбо.

Президентът на "Съдебна охрана" Том Фитън заяви, че независимо от това кой е лице на фондацията и подкрепяните от Сорос ПАОС, Джордж Сорос все още управлява.

"Не се разсейвайте от името на Алекс в дневника на посетителите; това е представител на Джордж Сорос, с когото искат да се срещнат в Белия дом на Байдън", каза Фитън.

"Той все още командва. "Това са неговите пари, неговите фондации."

Източник: thepeoplesvoice.tv

 

4 Коментара

Андрей К

преди 10 месеца

Не изглежда много страшен. Може и да поумнее още малко като порасте.

Коментирай

Иван Пеев

преди 10 месеца

Някой да е очаквал от паралия евреин друго освена фашизъм?! Докато организацията на евреите в България не заклейми лица като Сорос, Паси, Лорер, ще считам, че че те подкрепят фашизма!!!

Коментирай

посоки

преди 10 месеца

"крайнодесният милиардер Джордж Сорос" - пак някой в объркал посоките!

Коментирай

Наблюдател

преди 10 месеца

Това клето милиардерско синче обещава да бъде по-гаден от баща си. Крайно време е да изгоним соросоидите от България. Да се наложи забрана на всички соросови непеота да извършват дейност на територията на България. Надеждата ми е единствено във Възраждане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.