След адския трус - нов ужас в Япония! Самолет с 400 души на борда пламна в Токио ВИДЕА

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sled-adskiya-trus-nov-uzhas-v-yaponiya-samolet-s-400-dushi-na-borda-plamna-v-tokio-videa/124420 SvobodnoSlovo.eu
След адския трус - нов ужас в Япония! Самолет с 400 души на борда пламна в Токио ВИДЕА

Самолет на Японските авиолинии с почти 400 души на борда се запали на пистата на летище "Ханеда" в Токио.

На кадрите, разпространени от националната японска телевизия NHK, се виждат пламъци, които излизат от прозорците и от двигателите на машината.

 

 

По първоначална информация става въпрос за двугодишен "Еърбъс А350-900", който е пристигал от остров Хокайдо. Според една от версиите той загубил колесника си при кацането, а според друга - се е блъснал на пистата в друг самолет.

Всички писти на летище "Ханеда" са били затворени, съобщи говорител на летището.

"Ханеда" е едно от най-натоварените летища в Япония и едно от двете основни международни летища в столицата, отбелязва АП. 

 

 

blitz.bg

2 Коментара

Посетител

преди 4 месеца

Сблъскал се е с друг самолет. Това "пиле" повече няма да лети. Казват, успешно евакуирали екипажа и пътниците от този самолет, а за другият самолет? Или няма никой за спасяване?!?

Коментирай

Наблюдател

преди 4 месеца

Такива нещастия е редно да се случат на държава, която е забравила, кой унищожи милиони японци под двете атомни гъби. Днес японците се гушкат с убийците и дори при отбелязване на събитието, не назовават директно САЩ като извършители на престъплението. Кармата забавя, но не забравя!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.