Справедливост

https://svobodnoslovo.eu/svyat/spravedlivost/53944 SvobodnoSlovo.eu
Справедливост

Справедливост.

Надявам се, че всички видяхте видеото от интервю с Макрон по френска телевизия, по време на което той ловко сваля под масата часовника си за 80 000 евро и после небрежно вдига двете си ръце върху плота без часовник. Това въщност е профила на всеки либерален наглец, който съществува във всяка държава в ЕС. Няма нищо по гнусно, лицемерно и недъгаво човече от либералния овластен крадец и убиец. Опустошаването на европейските икономики и превръщането на ЕС в социално и трудово гробище е тяхо дело. Лично тяхно! Техни са и поредиците от войни навсякъде по света, които погубиха милиони невинни животи. Докато те заграбваха ресурсите им. Как си представят тези хора света след всичко, което направиха и милионите, които убиха?

Аз си представям бъдещето без тях! Така е справедливо.

Николай Марков

5 Коментара

Бродяга

преди 2 месеца

Минута 10:15

Коментирай

Е и?

преди 2 месеца

Да, обаче преди да го свали, когато ръкомахаше неволно тропна часовника по масата и после го свали. Може би това е причината.

Коментирай

не обичащ лъжата

преди 2 месеца

Стига напъване. Макрон може да е всякакъв, но в този случай си махна часовника само защото тропна върху масата и попречи на звука. А часовникът въобще не е скъп - Bell&Ross модел BRV 1-92 на цена 2400 евро. Не си хабете енергията там, където няма нищо.

Коментирай

Не опира до часовник

преди 2 месеца

Няма значение цената на часовника и защо го е свалил под масата, а това, което върши Макрон, прокарвайки толкова важен за милиони французи закон без гласуване в парламента им. И там нещата не стихват. Особено ме стресна едно видео, където полицаи се бият с протестиращи пожарникари. Ами пожарникарите като че ли имаха надмощие. Тонове боклук, запалени по улиците на Париж. А Иран троли Макарона с призиви да зачита правата на протестиращите, които той нарича нелигитимна тълпа. Да, западното лицемерие е безгранично. "Правилните" протестиращи вдигат оранжеви революции с чужда помощ в определени страни, от разни посолства ги хранят с курабийки и т. н. Но "неправилните" полицията пребива супер "демократично".

Коментирай

t_ab

преди 2 месеца

Вместо да коментирате часовника на Макрон, кажете защо французите могат да протестират, а българските "лъвове" мълчат каквото и да ги правят!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.