Странната война в Украйна продължава

https://svobodnoslovo.eu/svyat/strannata-voyna-v-ukrayna-prodalzhava/110556 SvobodnoSlovo.eu
Странната война в Украйна продължава

Докато Зеленски се кара на лидерите на арабската лига, че пазят неутралитет, Пригожин с формирование "Вагнер" превзе окончателно Бахмут (Артьомовск).

От самото начало казвам, че голямата битка на Русия е със самата себе си, тоест, с местните олигарси, които имат в ръцете си финансовата власт и връзките със западните си колеги. Да не пропусна, които са и ваксинатори и покрай Ковид загубиха голяма част от доверието на руснаците, защото с времето става все по-ясно и за най-наивните, че всички, без изключение, ваксинатори, независимо от националност, пол и раса, са отровители-масови убийци.

След победата в Бахмут обаче има вече нов фактор - военно формирование, с лидер критичен към олигархичната власт, а това ми изглежда като нов център на сила, подобен, но по-екстремен от "Ахмат" на Кадиров.

Продължавам да не разбирам какво точно става, просто маркирам елементи, които ми се струват важни.

Sonya Kirby

4 Коментара

София

преди 11 месеца

Не поставяйте равенство между руските ваксини , създадени да противодействат на вирусите създадени и пуснати от американските лаборатории в Украйна и останалите , които имаха за цел намаляване на населението и милиардни печалби.

Коментирай

Джулия С.

преди 11 месеца

С две ръце подкрепям коментара на София.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Нещата ще се изяснят в много близко бъдеще, за ужас на цялата ни продажна пасмина. Всички политолози и продажни манипулатори са просто замълчали гробовно. Истината в тази сатанинска война, в която съвсем напразно бяха погребани хиляди украинци и руснаци, бяха съборени и съсипани толкова градове и почернено бъдещето на милиони ще излезе съвсем скоро, но никой няма да измие ПОЗОРА на нашето тъпашко малоумие. Болно и обидно ми е да преглеждам нашите продажни медии, позорът в тях ще остане за винаги. В този век на обилна информация тъпащината на нашите политици няма никакво оправдание.

Коментирай

Иванова

преди 11 месеца

Оправданието за нашите политици, медии и отделни пасита, геновци, дайновци относно дебилното им поведение е запазване на властта и парите отвън.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.