Тъкър Карлсън публикува днес интервюто си с Путин

https://svobodnoslovo.eu/svyat/takar-karlsan-publikuva-dnes-intervyuto-si-s-putin/126962 SvobodnoSlovo.eu
Тъкър Карлсън публикува днес интервюто си с Путин

Интервюто на американския телевизионен водещ Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин ще бъде излъчено днес, съобщиха агенциите, като се позоваха на публикация на журналиста в Инстаграм.

"Тъкър Карлсън взима интервю от руския президент Владимир Путин. Ще бъде публикувано утре (днес - бел. ред.) в 18:00 ч. източноамериканско време (01.00 ч. българско тази вечер)", се казва в съобщението, предаде БТА.

Бившият водещ на "Фокс нюз", който е близък до бившия президент Доналд Тръмп и е виден противник на американската военна помощ за Украйна, посети Москва, за да вземе първото интервю от Путин за западен журналист след руската инвазия през февруари 2022 г.

Преди това руският президентски прессекретар Дмитрий Песков потвърди, че Карлсън се е срещнал с Путин. Очаква се разговорът да се появи на страницата на журналиста в социалната мрежа "Екс" или на сайта му.

Във вторник Карлсън заяви, че ще търси среща и с украинския президент Володимир Зеленски.

труд.бг

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.