Тъкър Карлсън след интервюто: Путин не е добър в обясненията, но е много ядосан (ВИДЕО)

https://svobodnoslovo.eu/svyat/takar-karlsan-sled-intervyuto-putin-ne-e-dobar-v-obyasneniyata-no-e-mnogo-yadosan-video/127068 SvobodnoSlovo.eu
Тъкър Карлсън след интервюто: Путин не е добър в обясненията, но е много ядосан (ВИДЕО)

Американският журналист Тъкър Карлсън призна, след двучасовото си интервю с Владимир Путин, че руският президент „ не е добър в обясненията".

Във видео, публикувано след разговора между двамата в Кремъла, Карлсън, показва обемиста папка с копия на исторически документи, дадена му от Путин и коментира, че той „не е човек, който дава много интервюта“.

"Той не може да обясни. Но очевидно прекарва много време в свят, в който не трябва да обяснява", казва Карлсън и допълва: „Путин не дава много интервюта, не е добър в обясненията. Той е умен, няма съмнения, но не трябва да се обяснява. Той не изложи случая си много последователно. Много е ядосан заради отхвърлянето от страна на Запада". 

Отхвърляйки възприетото схващане, че Русия е експанзионистична сила, Карлсън казва: „Русия не е експанзионистична сила, защото идеолозите, които управляват Държавния департамент на САЩ, искат да го представят като Хитлер или империалистическа Япония. Русия е най-голямата земя в света и има 80 провинции. Те имат повече от достатъчно природни ресурси. Идеята, че искат да превземат Полша е абсурдна. Те искат сигурни граници и няма доказателства".

"Ако мислите, че Путин ще даде Крим в замяна на мир, вие сте лунатици", обръща се журналистът към американската администрация.

"Не съм съвсем сигурен какво мисля за интервюто. Ще ми отнеме година, за да реша какво е било", казва в заключение Карлсън.

trud.bg

15 Коментара

Коко

преди 2 месеца

Един американец с фуния да му наливаш казаното не може и няма да разбере нищо. Путин много добре си обясни, като за малоумни, ти не си разбрал, Карлсоне.

Коментирай

Прик

преди 2 месеца

Карлсон като е чул за пръв път нещо различно естествено ,че няма да го разбере веднага. Ще му трябва време.

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

German MFA: Baerbock had no idea of her grandfather's Nazi past??? According to the newspaper, Waldemar Berbock was an "unconditional Nazi", had read Hitler's Mein Kampf and was said to have "fully supported the Nazi cause". He was also awarded the Nazi Cross of Military Merit with swords in 1944. МВнР на Германия: Баербок не е имала представа за нацисткото минало на дядо си??? Според вестника Валдемар Бербок е бил „безусловен нацист“, чел е Mein Kampf на Хитлер и се е казвало, че „напълно е подкрепял нацистката кауза“. Той също така е награден с нацисткия кръст за военни заслуги с мечове през 1944 г.

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Ха, ако го обясним като за шоу- малко ще му е една година за да осмисли интервюто ,това е все едно да дадеш на първокласник задача от висша математика....От друга страна - как да разбере ,гласът на гените ,която предизвикват оная само готовност за жертва , когато се налага да ги запазиш..? Как да разбереш любовта към Родината, за която дедите на всички от СССР са проляли и ги сроди вече с ,,кръвни връзки,,? Да, те, те Всички от СССР са ,,руските хора,, , уважаващи етносните си различия , но имащи една обща Майка- Руската федерация..Как да обясниш на един демократичен журналист, чието държава САЩ е на по малко от 250 години.. Та погледнете как е създадена, как е станала доминантна в Света.. На мен ще ми трябва два часа да обясня всъщност нещо ,което е ясно...На ,,демократичен журналист,, с 400 милиона банкова сметка..

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Може ли да разбере един преуспял ,,демократичен журналист,, това, което казва тази песен - ,,С чего начинается Родина? С картинки в твоем букваре С хороших и верных товарищей Живущих в соседнем дворе А может она начинается С той песни что пела нам мать С того что в любых испытаниях У нас никому не отнять..,, ? Хм..Това е ценността, която те нямат..Тя не е изкуствено създадена с издигането на ,,хамериканското,, знаме пред всяка къща..Тя е онзи духовен израз на Душата ( божественото ) във всеки Руски човек. И, Тъкър, Путин ти даде ясно отговора с бомбандирането на Киев( военни обекти) на другия ден след ,,интервюто ти) и изказването на Медведев след това..Та да разберете Отговорът..

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

И още нещо- Тъкър си свърши ,,работата,- Русия е ,,диктатура,, т.е. Путин няма нужда много да се ,,обяснява,, да бъде разбран , той затова е слаб в обясненията. И е ,,озлобен,, , че е ОТХВЪРЛЕН от Запада ( САЩ, ционистите) ..Ха, ха, ха.... Много слабо ,Карстън , много слабо , но това им трябваше -да се внуши на умиращата Империя, колко Важна е Тя .. . Демокрация ли..? Ясно..

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Урокът на Путин и нашите идиоти, които ще ни "пазят" от Русия

Коментирай

Балалайка

преди 2 месеца

Няма значение кой к'во казал, кой к'во разбрал; резултатите ще се отразят в сметката на ... неразбралия. И още нещо, след пълната дигитализация и срещи пред монитора с парцалени маски, на всякакви световни калинки, какъв е тоя напън за среща "наживо"?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.