Тангото на смъртта беше музиката, която да го характеризира. Танц около и със смъртта. Очакван край

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tangoto-na-smartta-beshe-muzikata-koyato-da-go-harakterizira-tanc-okolo-i-sas-smartta-ochakvan-kray/115284 SvobodnoSlovo.eu
Тангото на смъртта беше музиката, която да го характеризира. Танц около и със смъртта. Очакван край

Пригожин загина в самолетна катастрофа. Тангото на смъртта беше музиката, която да го характеризира. Танц около и със смъртта. Очакван край.

Когато Пригожин тръгна към Москва, тангото стигна своя край. Днешното е само логичният завършек. Да си припомним няколко неща:

- Генерал Армагедон /Суровикин/ беше отстранен вчера от командването;

- Днес в самолетна катастрофа загива Пригожин, който постави Путин в много неудобна ситуация.

- Путин в речта си заяви, че на предателите никога не трябва да се прощава.

- Русия е империя. Путин е блестящ офицер от КГБ, успял да заблуди колективния запад, че е безобиден, докато успя да изправи Русия на крака. 

Въпреки това Пригожин изигра своята роля и беше много полезен във войната с Украйна. Вагнер постигна нечувани успехи и стана пример за смелост, самоотверженост и вярност към Родината. Затова поклон пред смелостта му и светъл път на душата му! И Бог да му прости !

Елена Гунчева-Гривова

4 Коментара

Половраг

преди 8 месеца

Еее,Гривова съвсем се оля.

Коментирай

Чичо

преди 8 месеца

Половраг, половраг, днеска аках, утре пак!

Коментирай

Ивайло Кирков

преди 8 месеца

Бог да го прости Евгений Пригожин! Земята да му е пух! А смъртта му отново ми спомни онзи анекдотичен въпрос: "Господи, защо Титаник, а не Аврора...!?"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.