Тръмп: Ако моя администрация беше на власт, нямаше да има атака срещу Израел

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-ako-moya-administraciya-beshe-na-vlast-nyamashe-da-ima-ataka-sreshtu-izrael/119259 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп: Ако моя администрация беше на власт, нямаше да има атака срещу Израел

Президентът на САЩ Джо Байдън допусна катастрофата в Афганистан, събитията в Украйна, проблемите по границата с Мексико, а сега и ескалацията на конфликта в Близкия Изток. Ако администрацията на бившия американски президент Доналд Тръмп беше на власт, нямаше да има атака срещу Израел. Това написа Тръмп в социалната мрежа Truth Social.

„Всичко, което президентът каза през годините, се оказа невярно. Неговите политически инстинкти са ужасни – било то ужасното бедствие в Афганистан, Украйна, напълно отворената ни южна граница или атака срещу Израел, която никога не би се случила по време на администрацията на Тръмп". В нашата някога велика държава цари огромна бъркотия", отбеляза Тръмп.

По-рано Тръмп каза, че Съединените щати вървят към Трета световна война поради некомпетентното ръководство на администрацията на Байдън.

trud.bg

2 Коментара

Червената шапчица

преди 6 месеца

И този е глупав колкото и другия. Хвалипръцко.

Коментирай

Гадюха

преди 6 месеца

Друг вариант на дементния Джо. Понеже зет му е евреин, него ли щеше да прати да усмирява Близкия изток? Дедо Доналд се хвали, че ще прекрати войната в Украйна за два дни. Ха, да го видим, като се появи в овалния кабинет.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.