Тръмп: Байдън е най-корумпираният президент в американската история

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-baydan-e-nay-korumpiraniyat-prezident-v-amerikanskata-istoriya/77264 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп: Байдън е най-корумпираният президент в американската история

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп отправи критика срещу наследника си във вторник, след като Джо Байдън официално обяви, че ще се кандидатира за втори мандат през 2024 г.

„Байдън е най-корумпираният президент в американската история – и това дори не е близо. Никой не може да повярва какво се случва, отново без никакво възмездие“, каза Тръмп в изявление. „С такова бедствено и провалено президентство е почти немислимо Байдън дори да си помисли да се кандидатира за преизбиране.“

Тръмп загуби от Байдън през 2020 г. с над 7 милиона гласа, но бившият президент продължи да прави необосновани твърдения за измама на гласоподавателите, което според него е довело до изборното му поражение. Твърденията на Тръмп бяха многократно отхвърлени в съда и бяха отхвърлени от неговия генерален прокурор Уилям Бар.

„Те измамиха и фалшифицираха изборите“, каза той. „С вашата подкрепа на изборите ще победим Джо Байдън през 2024 г. Ще спасим икономиката си. Ще смажем инфлацията. Ще спрем инвазията по южната ни граница. Ще възстановим достойнството на нашата нация. И ще предотвратим световна война III от случване."

Тръмп беше първият кандидат от двете партии, който обяви кандидатурата за Белия дом през 2024 г. Байдън официално последва примера рано сутринта във вторник, издавайки триминутен видеоклип, в който призова поддръжниците си да му помогнат да „довърши тази работа“.

eurocom.bg

1 Коментара

Иванова

преди 11 месеца

Байдън не може да е корумпиран. За това се изисква бърз ум и комбинативност. Този човек е дезориентиран и объркан. Тези зад него му дърпат конците и техни са далаверите, а той дори не знае къде се намира. Губи се в собствения си дом и не знае с кого и за какво говори. Нечестно е да се постъпва така с възрастен и болен човек.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.