Тръмп: Байдън ще ни вкара в ядрена война

https://svobodnoslovo.eu/svyat/tramp-baydan-shte-ni-vkara-v-yadrena-voyna/116148 SvobodnoSlovo.eu
Тръмп: Байдън ще ни вкара в ядрена война

Ще имаме ядрена война, защото този некомпетентен президент, корумпиран, Байдън е най-корумпираният и некомпетентен президент. Тази комбинация от двете, не е добра комбинация. Това каза в интервю за американския радиоводещ Хю Хюит бившият президент на Америка Доналд Тръмп.

„Изградих най-великата икономика някога. Възстанових нашата армия. Ние нямахме Украйна. Това никога нямаше да се случи. Никога няма да се говори за Тайван в момента. Ще ви кажа какво ще се случи, че ще се случи Трета световна война, защото този човек няма представа. Той е крайно некомпетентен. И той казва неща, които са толкова лоши, и сега, когато виждам Русия и Северна Корея да се справят, те вече са като най-добри приятели, бях много добър със Северна Корея. Знаеш ли, предпазих ни от ядрена война със Северна Корея. Но ще ви кажа, че ще имаме ядрена война, защото този некомпетентен президент, корумпиран, той е най-корумпираният и некомпетентен президент. Този некадърен президент ще ни вкара в ядрена война. Ще се нарича Трета световна война и няма да има армейски танкове, които се движат напред-назад и се стрелят един друг. Това е оръжие, каквото никой не е виждал досега, ядрено”, допълни Тръмп.

Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че Русия не би започнала специална операция в Украйна, ако САЩ не бяха „фалшифицирали избори“, тоест ако демократът Джо Байдън не беше дошъл на власт през 2021 г.

„Това, което се случва в Украйна, е толкова тъжно. Президентът на Руската федерация Владимир Путин никога не би направил това, ако изборите не бяха фалшифицирани, нашите избори. Те бяха фалшифицирани и откраднати. изборите не бяха фалшифицирани, ако бях президент, днес щеше да има милиони живи хора, които са мъртви“, каза още Тръмп.

Тръмп също така твърди, че по време на президентството си е поддържал близък контакт с Путин и китайския президент Си Дзинпин, въпреки че те „не са били близки с него“.

По-рано Тръмп каза, че САЩ са до голяма степен въвлечени в конфликта в Украйна, но Байдън не може да го спре поради своята некомпетентност. Според него украинската криза "трябва да бъде спряна незабавно, тъй като умират стотици хиляди хора".

"Джо Байдън, мисля, че той умира. Лично аз не го виждам в президентската надпревара", каза още Тръмп в интервю за американския радиоводещ Хю Хюит.

Бившият американски лидер смята, че Байдън не е в състояние да ръководи американското правителство, а вместо това го прави обкръжението му.

"Когато го гледам, виждам, че тялото му е изтощено, а умът му е още повече. И все пак той изглежда иска да го направи да бяга", коментира Тръмп.

По-рано вицепрезидентът на САЩ Камала Харис в интервю за Асошиейтед прес каза, че хипотетично би могла да поеме президентските задължения предвид възрастта на Байдън. Въпреки това Харис увери, че "всичко ще бъде наред" с американския президент, а разсъжденията й са "хипотетични".

По-рано The Wall Street Journal съобщи, че огромното мнозинство от американските избиратели смятат президента на САЩ Джо Байдън за „твърде стар“ за преизбиране за втори мандат. Според проучване, проведено от вестника, 73% от анкетираните смятат, че Байдън е „твърде стар“, за да се кандидатира за втори мандат, само 36% от анкетираните смятат, че президентът е „психически годен“ за преизбиране. Бившият американски лидер Доналд Тръмп, който е само с три години по-млад от Байдън и също възнамерява да бъде преизбран, е смятан за твърде стар за втори мандат от 47% от анкетираните.

Проучване на Центъра за изследване на връзките с обществеността AP-NORC показа, че американците все повече подкрепят по-младото поколение на власт в страната. 68% от анкетираните подкрепиха въвеждането на възрастови ограничения за кандидатите за сенатори и членове на Камарата на представителите на Конгреса на САЩ и 66% за кандидатите за президент.

trud.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.