Украинките значително допринасят за демографския просперитет на Германия. Демек, яко раждат

https://svobodnoslovo.eu/svyat/ukrainkite-znachitelno-doprinasyat-za-demografskiya-prosperitet-na-germaniya-demek-yako-razhdat/132385 SvobodnoSlovo.eu
Украинките значително допринасят за демографския просперитет на Германия. Демек, яко раждат

Украинките значително допринасят за демографския просперитет на Германия. Демек, яко раждат. Това го пише в анализ на DW. Над един милион предимно жени във фертилна възраст са мигрирали в Германия след началото на войната.

Навремето призовах да направим всичко възможно да приемем и задържим максимален брой украински жени и деца, защото войната ни прави "демографски подарък". В отговор получих обвинения в цинизъм, основно от жени, които явно се притесняваха, че украинките ще им откраднат мъжете и ще си ги отнесат на гръб някъде. Та, направихме всичко възможно да изгоним украинките и техните деца.

Умните проспериращи нации направиха друго. Давал съм примера с Чехия, където предварително бяха отпечатали за бъдещите мигрантчета учебници на украински, защото тяхното разузнаване бе предупредило правителството си, че войната с Русия е неизбежна. Българското разузнаване до последно твърдеше, че горещ конфликт няма да има. Та упорито правим всичко възможно да се затрием демографски - враждебност към мигранти, не особено добри отношения с историческите диаспори, конфликт с Македония. Идиоти, сър.

Емил Василев

4 Коментара

Том Сойер

преди 1 седмица

Емиле, монго си го закъсал, щом до украинки си опрял, айде по-добре без тях. Пък колко са умни германците, може да поспорим, разходи се след 10:00 на Александърплац и ако се прибереш неизнасилен, ще черпя една бира. Да им имам и демографията....

Коментирай

Филибелия

преди 1 седмица

Авторе, как ти беше там името, че докато дочета текста ти, го забравих? А, какво ще кажеш за няколкото милиона бесарабски и банатски българи, които са подложени на геноцид в, знаеш къде?! Не може ли вместо да прибираме украински парантии, да им предоставим на тях, Българите убежище в тяхната изконна Прародина и те да раждат Българчета в България?

Коментирай

Истината

преди 1 седмица

Авторе, на кой цар служиш!?! Кой ти плаща!?!

Коментирай

Анонимен

преди 1 седмица

Украинките освен деца могат да ти докарат и СПИН. СПИН си е сериозно вирусно заболяване на имунната система, в България с нашата медицина често с фатален край. Не си експериментирайте с тия украинки и бягайте надалеч от тях. Трябва да си много загубен за да се хванеш с някаква украинска разпоретина, която само ще ти създава проблеми за едно ебане.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.