ВИДЕО от войната: Огромна колона от спецсилите "Ахмат" е пристигнала в Белгородска област

Чеченският лидер увери местното население, че могат да бъдат спокойни за сигурността си

https://svobodnoslovo.eu/svyat/video-ot-voynata-ogromna-kolona-ot-specsilite-ahmat-e-pristignala-v-belgorodska-oblast/111984 SvobodnoSlovo.eu
ВИДЕО от войната: Огромна колона от спецсилите "Ахмат" е пристигнала в Белгородска област

Чеченският лидер увери местното население, че могат да бъдат спокойни за сигурността си

Според информация, разпространена в канали на Telegram и основана на свидетелски показания от местни жители, се разбра, че специални части на военната групировка "Ахмат", които са под ръководството на Рамзан Кадиров, са били изпратени в Белгородска област. Съобщението е потвърдено от световните медии, които следят ситуацията в Украйна. Това масивно преместване на военни сили се случва на фона на нарастващия брой артилерийски обстрели и диверсантски нападения в региона. Каналът AP Wagner съобщава, че можем да очакваме епична битка от "Ахмат" и Руския доброволчески корпус (РДК).

Жители на Шебекински район също потвърждават пристигането на части от "Ахмат" в Белгородска област.

Според Рамзан Кадиров те ще поемат функциите на охрана на границата на руската федерация. Целта е батальонът „Запад-Ахмат“ да осигури границата и да предотврати действа на Украинските диверсионно-разузнавателни групи (ДРГ).

Чеченският лидер увери, че бойците от Ахмат ще попречат на вражеските субекти да проникнат на територията на Руската федерация в този пограничен район.

Той сподели, че военните заемат укрепени позиции около КПП-то в близост до село Нехотеевка. Личният състав вече дава наряди по охраната и ръководителят на Чеченската република увери, че местните жители могат да бъдат спокойни, тъй като неговите бойци и службите за сигурност ще се погрижат.

Източник: blitz.bg

 

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.