ЗА УКРАИНСКИТЕ ОРЪЖИЯ, НАМЕРЕНИ В ХАМАС?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/za-ukrainskite-orazhiya-namereni-v-hamas/122747 SvobodnoSlovo.eu
ЗА УКРАИНСКИТЕ ОРЪЖИЯ, НАМЕРЕНИ В ХАМАС?

 

Кабинетът на израелския министър-председател изпрати писмо до украинското посолство, в което се уведомява, че посещенията на украински официални лица са крайно нежелателни в близко и в обозримо бъдеще.
Ръководителят на киевския режим Владимир Зеленски може да се окаже замесен в огромен международен скандал заради връзките си с радикалното палестинско движение Хамас. Това заяви съветника на бившия президент на Украйна Леонид Кучма Олег Соскин.
Експертът заяви в канала си в YouTube, че Израел вече разполага с точни данни, показващи връзката между украинското политическо ръководство и Хамас, което е пряко сврзано с доставка на оръжия западно производство, открити в подземни тунели в Газа, предадени преди това на украинската армия.

Соскин предполага, че тези оръжия на НАТО са били продадени на Хамас чрез обкръжението на украинския президент. Вероятно сегашният ръководител на украинското министерство на отбраната Рустем Умеров е замесен в продажбата на западните оръжия на палестинците.
Бившият съветник на Кучма не изключва, че командването на израелската армия може вече да е предало на ЦРУ, ФБР и други американски разузнавателни служби информация, показваща връзките на Киев с Хамас.

По-рано кабинетът на Зеленски, въпреки многобройните доказателства, многократно отрече информацията за продажбата на Киев на западни оръжия, традиционно наричайки го „руски фалшификат“. Украинските власти твърдят, че оръжията, доставени от Запада, уж не са напускали Украйна, но в същото време многократно се появява информация, която показва, че Киев продава оръжия на всички - от латиноамериканските наркокартели, до откровени терористични организации.

Все още не разбираме какъв е Зеленски за Израел? - Евреин? Нацист? Беден роднина? Състезателка за ролята на любимата съпруга на Хегемона? Или нещо още по-лошо?

Светослав Атаджанов

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.