Забелязвате ли, че Зеля вече не е толкова харизматична личност за прозападните медии?

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zabelyazvate-li-che-zelya-veche-ne-e-tolkova-harizmatichna-lichnost-za-prozapadnite-medii/115058 SvobodnoSlovo.eu
Забелязвате ли, че Зеля вече не е толкова харизматична личност за прозападните медии?

Забелязвате ли, че Зеля вече не е толкова харизматична личност за прозападните медии? Завалията вече не се радва на такава подкрепа на западните "елити". Не открива парламенти, не го канят на Г-20, нещо и фотосесиите му като на фюрер заглъхнаха от списанията "Time", а пък на булката му хептен. 

Даже вече сякаш като от прокажен странят от него. Айде, то прокажен е демоде, ама като от ковидясал. И това всичкото започна от широко рекламираната голяма среща "на върха" на НАТО във Вилнюс, в която "елитите" се събраха ужким да си поделят Русия. После имаше и такава в Саудитска Арабия, в която протекоха някакви си мирни преговори, ама без Русия. По дневния ред и точки на Вселенски. В която среща обсъждали как щели да постигнат мир, побеждавайки Русия, ама без да я питат аджеба дали е победена. 

Както каза полковник Макгрегър - "всичко, което правим, е да лъжем". 

То лошо няма. Лошото е, че след лъжата бавно, но сигурно иде истината.

Армен Попов

1 Коментара

neli.koleva66

преди 8 месеца

Залезът на Клоуна. Дори нашите СМИ започнаха да споменават 404 и Клоуна все по-рядко, а и се забелязва, че вече я няма досадната информация от среднощните му ''откровения''. Днес е на посещение извън 404, за да благодари за подкрепата, а и да изнуди домакините си за пари и оръжие. Завесата се спуска постепенно, но май необратимо...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.