Захарова към Запада: Спрете оръжията за Украйна, ако искате преговори

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zaharova-kam-zapada-sprete-orazhiyata-za-ukrayna-ako-iskate-pregovori/125285 SvobodnoSlovo.eu
Захарова към Запада: Спрете оръжията за Украйна, ако искате преговори

Ако Западът иска преговори за Украйна, той трябва да спре да снабдява Киев с оръжие, каза говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, коментирайки изявлението на швейцарския федерален съветник по външните работи Игнацио Касис, че Русия трябва да бъде включена в мирните дискусии. 

Обръщайки се към пресконференция в Давос по-рано през деня, Касис каза, че се полагат усилия да се включи Русия в мирните дискусии за Украйна с посредничеството на други страни и подчерта, че мирна конференция не може да се проведе без участието на Русия. 

„Ако става дума за желанието на някои страни да намерят изход от задънената улица, в която са въведени от Вашингтон, това е едно. В този случай те трябва да спрат да доставят оръжия на Украйна, да спрат да налагат антируските санкции, и спрете да правите русофобски изявления“, каза тя пред вестник „Известия“.

„Ако тази реторика е насочена към въвличане на Русия в някакъв психеделичен процес според условията на Запада, за да повлияе на принципните подходи на Русия, ние няма да бъдем привлечени в този капан“, подчерта тя.

otupor.com

1 Коментара

Искаме ядрен армагедон

преди 3 месеца

По-скоро вече не искаме преговори, искаме ядрен армагедон! Трета световна война е задължително да има! Ядрени бомби на всеки 10 метра трябва да падат по цялата територия на сатаната сащ! сащ е враг на човечеството! сащ е враг на световния мир! сащ е сатана! Свят без сащ би бил приказка, щастие и благодат! сащ е световно сатанистко зло!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.