ЦИНИЗЪМ ИЛИ ПОЛИТИКА- ЧУКОЛОВ ДА КРИТИКУВА ДЖАМБАЗКИ ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ???

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/cinizam-ili-politika-chukolov-da-kritikuva-dzhambazki-zaradi-zloupotreba-na-alkohol/17733 SvobodnoSlovo.eu
ЦИНИЗЪМ ИЛИ ПОЛИТИКА- ЧУКОЛОВ ДА КРИТИКУВА ДЖАМБАЗКИ ЗАРАДИ ЗЛОУПОТРЕБА НА АЛКОХОЛ???

Определено в политиката морал няма. Най-големият съдник на Ангел Джамбазки се оказа най-скандалният депутат в близката история на българския парламент- русенецът Десислав Чуколов.

Определено присъствието му в парламента е показателно за определен вид гласоподаватели, а и за безпаметност на голяма част от българското общество. Ако между двамата има в случая нещо общо, то това е алкохола. Но в пъти по-различно действие оказва огнената вода на двамата. Ако Джамбазки след като е бил проверен и се е установило, че е употребил алкохол, то по никакъв начин не се е възползвал или спекулирал с факта, че е депутат, евродепутат. За разлика от Чуколов преди 11 години, и по-скоро след това….

"Атака" за Джамбазки: Шофирал е пиян, защо се омаловажава?

Десислав Чуколов дори заподозря, че ще има опит да се омаловажи случая, така че Джамбазки да избегне затвора и просто да се отърве с глоба.

"Сигурно сега ще плати 1000 лева глоба, а какво е това за него с огромната му заплата на евродепутат“, скочи Чуколов.

По думите му кръвната проба на Джамбазки е била взета във ВМА, която е под ръководството на вицето Красимир Каракачанов, който е и партиен шеф на евродепутата.

Чуколов дори заподозря, че именно, за да избегне неудобни въпроси около инцидента, Каракачнов е отложил участието си в парламентарния контрол в петък.

От МВР уточниха, че кръвната проба е взета в Самоков и е била дадена за изследване в Окръжна болница в столицата.

Евродепутат от Атака псува полицаи в Русе

Статията е от сайта news.bg от 22.01 2008 година. Става въпрос за случай от 21 юли, при който Чуколов е подал сигнал, че бит в нощен клуб "Канела".

…От МВР уточняват, че още в началото поведението на Десислав Чуколов било неадекватно.

Той не давал смислени обяснения за случилото се, отправял обиди, ругатни и закани към полицейските служители, а по-късно и към пристигналия екип на спешна помощ, като непрекъснато повтарял, че е евродепутат.

Полицаите веднага взели показания от охранителя на заведението, но установяването самоличността на подалия сигнала Д.Ч. било затруднено, тъй като първоначално той отказал да се легитимира с какъвто и да било документ и се държал грубо и агресивно към отзовалите се на повикването полицаи.

Целия текст може да прочетете тук:

https://news.bg/politics/evrodeputat-ot-ataka-psuva-politsai-v-ruse.html?sort=desc&page=12

ОСЪДИХА СИДЕРОВ И ЧУКОЛОВ НА 2 ГОДИНИ ПРОБАЦИЯ - WEBCAFE 22. 03. 2016 Г.

Чуколов получи от СГС две години пробация - присъдата на заместник-председателя на партия "Атака" Десислав Чуколов е заради скандала пред магазин в центъра на София и за нахлуването в НАТФИЗ.

Изтъплението на двамата съпартийци се случва на 9 октомври 2015-та. Те предизвикват скандал и спречкване пред малкото магазинче в центъра на столицата. Двамата обявиха, че там се продават наркотици и нападнаха собственика на магазина и съпругата му.

Според обвинителния акт Чуколов е напсувал и ударил шамар на пристигнал на мястото полицаи.

Всеки сам може да си направи извод за това какви хора представляват българския избирател, какви закони приемат и как защитават интересите и доверието на гласоподавателите...

Румен НИКОЛАЕВ

https://akcent.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.