КОСТОВ – ЯСНО!, АМА А СЕГА ДА ВИДИМ ДОМУСЧИЕВ ЩЕ ПАДНЕ ЛИ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БМФ!

https://svobodnoslovo.eu/uncategorized/kostov-yasno-ama-a-sega-da-vidim-domuschiev-shte-padne-li-pod-nozha-zaradi-privatizaciyata-na-bmf/17017 SvobodnoSlovo.eu
КОСТОВ – ЯСНО!, АМА А СЕГА ДА ВИДИМ ДОМУСЧИЕВ ЩЕ ПАДНЕ ЛИ ПОД НОЖА, ЗАРАДИ ПРИВАТИЗАЦИЯТА НА БМФ!

„Главният прокурор на Република България Иван Гешев възложи на Държавна агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) извършването на пълна проверка на целия приватизационен процес и на последващия контрол от отговарящите за това министерства, агенции и други държавни ведомства.

Проверката трябва да обхване всички приватизационни сделки, извършването на плащания по тях, независимо от вида на платежните средства, както и всички предприети действия по осъществяването на следприватизационния надзор. ДАНС следва да установи събрани ли са предвидените в приватизационните договори неустойки, лихви, обезщетения и банкови гаранции, в случай на тяхното частично или цялостно неизпълнение. В тази връзка следва да се установи извършени ли са действия по разваляне на приватизационните договори, в случай на тяхното неизпълнение. Проверяващите трябва да установят как е била водена цялата документация по текущия следприватизационен контрол, извършвани ли са проверки по изпълнение на приватизационните договори и била ли е актуализирана своевременно информацията в публичните регистри. В обхвата на проверката трябва да бъде извършен анализ на одитните доклади на Сметната палата и какви действия са били предприети по изпълнението на дадените указания.“

Всичко е ясно, дето се вика.

Костов – на пангара, и има за какво!

Ама да видим дали Каскет Гешев ще гилотинира любимеца на Властта – Кирил Домусчиев с „ювелирната“ приватизация на БМФ! Щото там лъщи всичко като на тава на месечина.

http://afera.bg/

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.