14-годишено момче уби малко коте и се похвали в социалните мрежи

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/14-godisheno-momche-ubi-malko-kote-i-se-pohvali-v-socialnite-mrezhi/145235 SvobodnoSlovo.eu
14-годишено момче уби малко коте и се похвали в социалните мрежи

Жестоко насилие над беззащитно животно

Полицията в Димитровград задържа 14-годишно момче заради проява на особена жестокост към животно. Непълнолетният извършител е малтретирал малко коте до настъпване на смърт, след което демонстративно е публикувал информация за деянието си в социалните мрежи.

Поредица от престъпни прояви на малолетни

В рамките на полицейската сводка са регистрирани още два случая с непълнолетни извършители в града. Първият случай е свързан с 12-годишно момче, което е извършило кражба на канцеларски материали от детска градина. При втория инцидент 13-годишен е откраднал парични средства в размер на 160 лева от касата на търговски обект.

https://www.dunavmost.com/

4 Коментара

Отвратена съм

2 hours before

Това не са деца, а изроди , въползващи се от малоумния си пардон малолетния си статут на ненаказуеми престъпници...горкото малко коте, колко ли е страдало, докато го убива този изрод бавно и жестоко като професионален убиец!?

Коментирай

Доктор "Ох, боли"

2 hours before

Четиринадесет годишната гнусна утайка ще има да плаща за греховете си! Имам още много квалификации за това изчадие, но ще си замълча. Пожелавам й с цялата си душа един дълъг, мизерен и изпълнен с много болка живот.

Коментирай

Доктор "Ох, боли"

2 hours before

До "Отвратена съм" - и мен ме боли за котенцето. Те, мъниците обикновено са доверчиви. Милото. И най-отвратителното е, че 14-годишния изверг няма да понесе последствия. Но има карма, тя ще я настигне, барабар с ония, които са я пръкнали на този свят.

Коментирай

Финли

1 hour before

Днес убива коте, утре - куче, после човек... Често в такъв порядък се "развиват" такива подрастващи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.