5000 ЛВ. ГЛОБА ЗА РАЗХОДКА В МОРСКАТА ГРАДИНА! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ФАШИЗЪМ, ТОВА Е САДИЗЪМ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/5000-lv-globa-za-razhodka-v-morskata-gradina-tova-veche-ne-e-fashizam-tova-e-sadizam/16447 SvobodnoSlovo.eu
5000 ЛВ. ГЛОБА ЗА РАЗХОДКА В МОРСКАТА ГРАДИНА! ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ФАШИЗЪМ, ТОВА Е САДИЗЪМ!

Валери Станков:

ТОВА ВЕЧЕ НЕ Е ФАШИЗЪМ, ТОВА Е САДИЗЪМ

Правителството на България, което вече мрази собствения си народ, си създаде нова хранилка в условията на COVID 19. Само във вчерашния ден 23-ма са глобени от МВР с по 5000 лева за разходка в Морската градина на Варна.

Кристиян Гьошев:

Иво /б.р. Иво Димов – футболна легенда във Варна/ вика, че днес са му казали: „Димов, излизай от Морската, че започваме с глоби!“. И той в негов стил: „Момчета, Иво Димов живее тук!“. И продължил необезпокоявано.

Албена Шавел:

Само да попитам, наивно, кой ще глоби полицаите , дето търчат след хората в морската градина? Те не разпространяват ли заразата? Да не са от някоя друга планета?

Тази идиотия ще ни струва много повече от „борбата с COVID 19“. Такива дела ще се заформят в Страсбург и Люксембург, че свят ще се вие на БМБ и щаба Му, още два живота…..

Веселина Томова:

Токущо се връщам от Морската градина. Изпренадах се да срещна някой общински милиционер, че да стане тя, каквато да стане. Ама очевидно още спят милиционерите, които са се взели толкоз насериозно, че ръмжат и сумтят, като нечленоразделни мутри, и вчера мой приятел, разхождащ кучето си, на косъм не се е сбил с тях, заради безобразното им поведение.

Огромно просранство, в което никой не се блъска един в друг и преди коронавирус това по никакъв няма как да стане! Прекрасно море! Великолепно слънце! Които на Униформената Хунта обаче не се харесват!

5000 лв. глоба? А ключа от квартирата ми не искате ли, както викаше Остап Бендер?!

Съдете ги до дупка, глобените, обжалвайте до дупка! Тази Хунта на гърба ви, щави, въпреки че и затворници от вас направи! Който се е родил свободен, а не мишка, 5000 лв. не го събарят! Но със сигурност ще събори Хунтата!

Afera.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.