Адв. Хаджигенов: Майките ще съборят правителството

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/adv-hadzhigenov-maykite-shte-saboryat-pravitelstvoto/22356 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Хаджигенов: Майките ще съборят правителството

„Тъжно е, че майките ще съборят правителството, а ние здравите и можещите не правим нищо. Сега убиват техните деца, но утре ще убият нашите и вашите деца. На правителството не му пука“, това каза за предаването „ЕвроДикоф“ на телевизия Евроком адвокат Николай Хаджигенов. Той бе категоричен, че каквато и реформа да трябва в правосъдната систeма, то трябва да се започне от прoкуратурата. „Цацаров може би ще бъде първият прокурор, който няма да искара мандата си. Прокуратурата не прави нищо, Цацаров и компания не работят“, заяви адвокатът.

По думите му, „крайно врeме е за въстание“. „Без да евлюираме не е възможно да се случи каквото и да е, а за да има промяна, трябва революция“, посочи Хаджигенов.

Запитан защо сме бедни, той отговори, че отговорът е прост – защото политиците крадат. „Няма икономика, няма борба с престъпността, единствените богати са мафията и политиците. Няма пенсии, няма здравеопазване и няма образование, защото политиците откраднаха парите“, каза адвокатът.

3ш5464

http://eurocom.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.