Адв. Михаил Екимджиев към Менков: Борисов е икона на корупцията и премитивизма, посрещнаха го като Пабло Ескобар

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/adv-mihail-ekimdzhiev-kam-menkov-borisov-e-ikona-na-korupciyata-i-premitivizma-posreshtnaha-go-kato-pablo-eskobar/4271 SvobodnoSlovo.eu
Адв. Михаил Екимджиев към Менков: Борисов е икона на корупцията и премитивизма, посрещнаха го като Пабло Ескобар

След като разбрах, че е осведомена градската прокуратура, стана ясно, че Борисов и другите двама ще бъдат освободени. Изненадан съм от политическата реч на колегата Менко Менков /б.р. адвокат на Борисов/. Той се опита да ни върне 1949 г. А да се върнем тогава във времето, когато тежко въоръжени командоси влизаха и насочваха лазерни мерници към деца, мъжете бяха изкарвани голи и полуголи Та каква икона е Борисов освен на корупцията и премитивизма.

Това каза адв. Михаил Екимджиев, като обори тотално тезата на Менко Менков в защита на Борисов и прокуратурата.

От това, което говореше колегата (Менко) Менков, останах с впечатление, че вече се готви нещо наистина неприятно. Ще има, според мен, повдигане на обвинения и привличане като обвиняем на премиера Кирил Петков и призовавам хората, които наистина са мислещи, смислени и уважават демокрацията да се противопоставят на това нещо, което ще се случи в близките дни. По същия начин като нахлуването на башибозука на Гешев в президентството, каза още той.

Ние всички в системата знаем, че прокуратурата под ръководство на Гешев и Цацаров е да прикрива престъпленията на политическите ментори, които ги поставиха на тези места. Те чадъросват Борисов и кликата му, категоричен бе Екимджиев пред bTV

Като гледах вчера поддръжниците на Бориiов си мислех, че по същия начин поддръжниците на Пабло Ескобар /б.р. известен колумбийски наркобос/  го посрещаха в Меделин, посочи адвокатът.

С кризисен пиар искаха да героиризират Борисов. Той е иконичен образ на това, което ни връща назад във времето, категоричен бе Екимджиев.

frognews bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.