" Адвокат с обръщение към политиците: Засрамете се, бе! "

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/advokat-s-obrashtenie-kam-politicite-zasramete-se-be/116089 SvobodnoSlovo.eu
" Адвокат с обръщение към политиците: Засрамете се, бе! "

Днес е празник, уж, но аз с целия си респект и уважение към него ще споделя, че настроението да е празнично е противочовешко.

Всъщност днес трябва да е ден на искреността, която да постави началото на национален траур, който да продължи до случването на някакъв поне ред в тази страна, докато спрат убийствата по пътя от пияни и дрогирани, докато спре домашното и всякакво насилие, докато се появи у населението поне някакво чувство за справедливост и смисъл, докато се оформи ясен национален идеал около който да се обедини нацията, който идеал да форматира обществената енергия в градивна посока.

Всичко останало е пир по време на чума и забиване на главите в пясъка.

Да, най - удобно е да се забутат проблемите под килима, но те рано или късно избиват и се проявяват като жертви погълнати от природните стихии, жертви, които в една подредена държава нямаше да се случат.

Поклон пред пострадалите от водния ад и безхаберието на държавните дерибеи, за вас ми е фразата: Засрамете се, бе и се скрийте някъде надълбоко, за да не поставяте невинни хора в риск, защото не си вършите и не желаете да си вършите работата, само " усвоявате ", безсрамници!

Поклон, още веднъж!

Бог да пази България и българите!

Златина Кралева, адвокат от БАК, общественик, радетел за гражданско общество

2 Коментара

[email protected]

преди 7 месеца

Няма да се засрамят никога, защото тези същества за безкруполни !

Коментирай

КОКО

преди 7 месеца

Няма да се засрамят никога, защото тези същества за безсрамни !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.