Акад. Петър Иванов: Отивам си от тази скапана, извратена и изчезваща държава!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/akad-petar-ivanov-otivam-si-ot-tazi-skapana-izvratena-i-izchezvashta-darzhava/25483 SvobodnoSlovo.eu
Акад. Петър Иванов: Отивам си от тази скапана, извратена и изчезваща държава!

АГЕНТ ИВАН – ВИЦЕПРЕМИЕР, ЧЕ И ВОЕНЕН МИНИСТЪР, ДАЛАВЕРИТО – И ТО ВИЦЕПРЕМИЕР, МУЛТАКЪТ ПСУВАЧ ВЕЖДЮ – КУЛТУРЕН МИНИСТЪР! БОЖЕ МИЛИ!!!

АЛОООО, А БЕ ВИЕ ТАМ В СОФИЯ ДОБРЕ ЛИ СТЕ? ПРЕГЛЕДАЙТЕ СЕ БЕ!

След като размислих, реших да потърся политическо убежище в нормална държава, където не управляват комунисти и агенти на мракобесническите им тайни служби.

Не искам повече децата и внуците на червената номенклатура да ме крадат, даже и от мизерната ми пенсия крадат всеки месец, и с моите пари и с парите на такива нещастници като мен да тънат в лукс и разкош на Женевското езеро, а измислени прости селяни и селянки да ме лъжат всеки ден как ще се оправим, ама друг път.

Отивам си от тази скапана, извратена и изчезваща държава! Нямам работа в нея!

Който иска да си седи в България да го управляват и поучават агент Иван, Далаверито и Веждю, те всичко ще му вземат, и да чака да падне тавана или нощем да дойдат циганите-инкасатори на пенсии с ножовете и с моторната резачка.

Чао, отлитам!

Акад. Петър Иванов,

Демографски център към БАНИ

http://bultimes.com

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.