Ако ви е изнасилил Васил Божков, натиснете 1. Ако ви е изнудвал, натиснете 2...

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ako-vi-e-iznasilil-vasil-bozhkov-natisnete-1-ako-vi-e-iznudval-natisnete-2/17124 SvobodnoSlovo.eu
Ако ви е изнасилил Васил Божков, натиснете 1. Ако ви е изнудвал, натиснете 2...

Прокуратурата се похвали, че в МВР е открита гореща телефонна линия за сигнали срещу хазартния бос Васил Божков. Не гореща линия, а цял кол център трябва да открие МВР за Божков.

От 10 дни бизнесменът не слиза от вниманието на държавното обвинение и почти ежедневно бива уличен в тежки престъпления. Днес стана ясно, че Божков освен за всички други провинения  е разследван и за убийства, изнасилвания, рекет и принуда. Както е тръгнало нищо чудно избягалият предприемач да отговаря след време  по всички членове на НК.

Това означава, че два телефона, при това стационарни, разбирай с работно време от 9 до 5 и обедна почивка, няма да свършат никаква работа.

Екипът ни затова прави предложение да се открие цял кол център. Там ще чувате:

Ако Вие изнасилил Васил Божков, моля натиснете 1;

Ако Ви е изнудвал Васил Божков, моля натиснете 2;

Ако Ви е измамил Васил Божков, моля натиснете 3;

Ако Васил Божков Ви е продавал антики, моля натиснете 4;

Ако имате сигнал за убийство, поръчано от Васил Божков, моля натиснете 5;

Ако сте „вътрешен човек“, като Цеките, моля натиснете 6;

За участие в лотарията, натиснете 7777;

Ако сте в чужбина и сте чули нещо по темата, моля натиснете 8;

За доверителна връзка с Иван Гешев, моля натиснете 9;

Ако се колебаете за какво точно да се оплачете, моля натиснете 0. Ние ще ви се обадим.

И все пак, ето телефонните номера и официалния призив на органите на реда: „Прокуратурата и МВР призовават всички граждани, които имат информация, относима към разкриването на престъпната дейност на групата, да сигнализират на телефони 02 982 8998; 02 9828590, като анонимността им е гарантирана.“

Екип ФрогНюз

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.