Ангел Джамбазки: Шепа "зелени активисти" правят държава и общество на маймуни

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/angel-dzhambazki-shepa-zeleni-aktivisti-pravyat-darzhava-i-obshtestvo-na-maymuni/24537 SvobodnoSlovo.eu
Ангел Джамбазки: Шепа "зелени активисти" правят държава и общество на маймуни

Евродепутатът Ангел Джамбазки остро разкритикува българските природозащитници, които от години са обвинявани в рекет над бизнеса и изпълзване на екологията за своя частна полза.

Публикуваме коментара на Джамбазки във „Фейсбук“:

"От години нашите розови зелени, които всъщност са червени, че и доста крадливи, използват темата "екология" в своя частна полза. Шепа "активисти" правят държава и общество на маймуни. То не бяха изнудвания срещу предприемачи със заплахи за блокиране на начинанията им през съда, то не бяха милиони за броене на петнисти амеби и зелени еуглени.

Розовите зелени получават "грантове" от швейцарски НПО, за да пречат на развитието на българските курорти. За да ги саботират. И скиорите ходят другаде. Например в Швейцария.

Големият пожар в Бистришко бранище над Бистрица също е тяхна заслуга. Защото благодарение на "компетентните" им действия по управление на парк Витоша, хиляди дървета заболяха и изгниха, паднаха, след това бяха оставени, където са паднали и превърнаха планината в клада. Много зелено, няма що. Тези са истинско природно бедствие. Тоест - бедствие за природата.

На розово-зелените вредители Рила им е мила, ама не са и стъпвали. Прочее, и на Витоша не стъпват. Далечко им е. Защото розовите зелени са саксиени плевели. Естественият им хабитат е в центъра на София, на има-няма два квадратни километра жълти павета.

Розовите зелени са толкова полезни за природата, колкото и колорадския бръмбар за картофите. Тоест не, те са доста по-успешни от колорадския бръмбар. Справка - последният пожар в Пирин. Не видяхте розовите зелени сред доброволците в гасенето на планината. Аз също не ги срещнах при гасенето на пожара на Витоша, както и този на Бричебор, над Рилския манастир в Рила.

Откритият от Vlado Karolev концлагер, построен от розовите зелени с европейски пари (!), е поредното доказателство за вредата за българската дива природа и обитателите и, нанасяна от розово-зеления грантояд. Зеленото е родолюбие. Зеленото е кауза, а не марка, запазена за безсрамни и нагли търгаши и отявлени негодници.

Опазването и развитието на българската природа е национална кауза. Тя трябва да бъде изтръгнаха от малките, но вредни лапички на шепа крадливи и вредни розово-зелени вредители. Време е. Достатъчно палуваха и лудуваха за наша сметка. Достатъчно поразии и бели направиха. Без да броим съставите от НК, които осъществиха и осъществяват.

Започваме с възстановяването на пораженията, които последния "екологичен" пожар нанесе на гората в Пирин. Всеки е добре дошъл да се присъедини. Защото зеленото е родолюбие"

Резултат с изображение за Ангел Джамбазки

http://epicenter.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.