България съществува или по-точно оцелява в радикално променящи се геополитически условия и реалности!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/balgariya-sashtestvuva-ili-po-tochno-ocelyava-v-radikalno-promenyashti-se-geopoliticheski-usloviya-i-realnosti/145171 SvobodnoSlovo.eu
България съществува или по-точно оцелява в радикално променящи се геополитически условия и реалности!

България съществува или по-точно оцелява в радикално променящи се геополитически условия и реалности! САЩ източиха финансово и икономически ЕС, като го подчиниха енергийно и политически, чрез брюкселската клиентела, която функционира като тяхна феодална свита. Не случайно Урсула бе наложена напрактика силово за втори мандат начело на ЕК. Целта е източването на европейските икономики в посока САЩ да продължи максимално дълго!

Конфликтът между воденият от САЩ колективен Запад и Русия е всъщност идеологически преди всичко. Днешната възобновена с двойна сила „Студена война“ е по същество либертарианска! Войната е срещу американския монетарен империализъм, срещу т.нар. „доларова дипломация“, която често прибягва до преврати, налагане на диктатури и клиентски олигархични правителства, както и до военна принуда.

Неолибералните финансови спекуланти и фанатици не искат вече да има правителства, дошли на власт с избори и по демократичен път, които да пишат и прилагат законите, а само войнастващи корпорации, на които т.нар. „политици“ ще служат като административни придатъци. Тази нова „студена война“, която либертарианците разпалиха в всъщност борба между "социализма" на националната държава, собственик на монополи и регулатор на финансовия сектор и корпоративното варварство.

България в момента е колония, която се управлява от клиентска олигархия с подчертано криминален уклон. Един добре смазан с грантове пропаганден апарат е разработил цял език на измамата – новоговор, чрез който уродливата корпоративна „нова нормалност“ ни бива представяна за „демокрация“ и „свободен пазар“. Проблемът е, че вече все по-малко хора вярват в тези мантри и скоро ще започне пробуждане. Това тревожи кураторите и те най-вероятно ще опитат да прибегнат до логичния следващ сценарий, а именно диктатура.

След време всички ще разберем, че победата на Русия във войната всъщност е за поредн път „освобождение“ на Европа от неолибералното робство, наложено от глобалистките финансови елити, базирани в САЩ.

Страхил Ангелов

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.